Äänestä Vuoden Kaunein Sormus 2020

FINAALIÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT! Katso voittaja TÄÄLLÄ.

Korumuotoilijat suunnittelivat ystävyyttä tai rakkautta ilmentäviä sormuksia vuoden 2020 Vuoden Kaunein Sormus -kilpailuun, jonka teemana on Sinä & Minä. Millainen sormus sopisi meille molemmille ikään tai sukupuoleen katsomatta? Syy samissormusten hankintaan voi olla vaikkapa ystävyys, yhteinen harrastus, työ, opiskelu tai rakkaus. Millaisella sormuksella yhteyttä tai kumppanuutta voi ilmentää ja juhlistaa?

Löydä suosikkisi 10 finalistisormuksen joukosta! Kaikki finalistisormukset edustavat suomalaista korusuunnittelua ja kultasepäntyötä.

Vuoden Kaunein Sormus 2020 Finaali

FINAALIÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT! Voittaja julkistetaan Häät.fissä marraskuussa 2020.

Suuremmat kuvat ja sormusten tarinat saat esille kuvia klikkaamalla!

Valitse suosikkisi, anna sähköpostiosoitteesi ja äänestä!

Palveleva verkkokauppa shop.weddinggarage.fi

Äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Wedding Garagen >> verkkokauppaan, jonka valikoimassa on kaikkea sitä, mitä hääpari ja juhlavieras asuunsa tarvitsee.

Kilpailun kulissien takana

Esiraati valitsi 48 kilpailuun ilmoitetusta työstä 10 sormusta yleisöäänestykseen. Esiraatiin kuuluivat radiojuontaja Hanna Kinnunen, Suomen Kultaseppien Liiton toimitusjohtaja Henrik Kihlman, Design District Helsingin hallituksen puheenjohtaja ja Designmuseon yhteistyöpäällikkö Piia Lehtinen, Huutokauppa Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen, Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja I love me -messujen tiedottaja Riikka Luomanpää.

Voittajasormuksen suunnittelija palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 3000 euron stipendillä. Voittajalla on oikeus käyttää Vuoden Kaunein Sormus 2020 Voittaja -titteliä ja logoa mainonnassaan.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät vuosittain yhteistyössä I love me -messut ja Häät-media. Kilpailu järjestetään tänä vuonna 13. kerran. Kultasepät saivat ilmoittaa omat sormuksensa kisaan kevään 2020 aikana. Yleisö valitsee voittajan 31.10.2020 päättyvässä äänestyksessä Häät.fissä, ja voittaja julkistetaan marraskuussa 2020.

Lue Vuoden Kaunein Sormus 2019 -voittajasta ja aiemmista voittajista täällä.

Jatka unelmiesi sormuksen metsästystä Häät.fi Sormuskoneessa

Sormuskoneeseen >

Häät.fi Sormuskone

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset