Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Äänestä mikä on Vuoden Hääkuva 2019 ja voita kello

Anna äänesi ja vaikuta siihen, mikä näistä 10 upeasta finalistikuvasta voittaa Vuoden Hääkuva 2019 -tittelin!

Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa rannekellon. Äänestysaika päättyy su 10.3.2019.

Paul Hewitt -kellot

Äänestäjien kesken arvotaan Paul Hewitt -kello. Voittaja saa valita, haluaako maskuliinisen Paul Hewitt Grand Atlantic Line -rannekellon vai naisellisen Paul Hewitt Miss Ocean Line -rannekellon. Lue lisää palkintovaihtoehdoista sivulta alempaa! 

Klikkaamalla kuvia voit katsella kutakin kuvaa suurempana ja näet kuvaajan nimen.

Inspiroidu lisää hääkuvauksesta!

Häät.fi Hääinspiraatio Hääkuvaus

Etsi oma hääkuvaajasi yli 260 taitavan kuvaajan joukosta!

Häät.fi Hääpalvelut Hääkuvaus

Vuoden Hääkuva 2019 Finaali

Kilpailuun ilmoitettiin 163 toinen toistaan upeampaa vuonna 2018 kuvattua hääkuvaa, joista Häät-tiimin ja Häät-blogiyhteisön jäsenistä koostunut raati valitsi parhaimmiston jatkoon. Äänestysaika päättyy su 10.3.2019.

Kilpailun voittaja julkaistaan ja palkitaan la 16.3.2018 hääalan omassa Rakkaudella Sinun -gaalassa Restaurant Pörssissä Helsingissä, johon Häät-media kutsuu kilpailun voittaneen kuvaajan yhdessä avecinsa kanssa.

Yleisöarvonnan palkintona Paul Hewitt -kello

Miehekäs Grand Atlantic Line -mallisto tarjoaa minimalistista tyyliä hillityn maskuliinisessa muodossa. Kellon runko on halkaisijaltaan 42 mm ja rannekkeen leveys on 20 mm. Grand Atlantic -mallissa on päivyri ja pieni sekuntiosoitin taulu kello kuudessa, jossa on tyylikkäänä yksityiskohtana ankkuriviisari. Suositushinta on 259 €.

Miss Ocean Line -mallisto on tuulahdus merellistä tyyliä ja siroutta klassisessa kokonaisuudessa. Kellon runko on halkaisijaltaan 33 mm ja paksuudeltaan vain 6 mm. Rannekkeella leveyttä on 16 mm. Upeaa minimalistista taulua koristaa mallistolle ominainen ankkurin kuva. Mallisto sopii kokonsa vuoksi myös siroranteisille. Suositushinta on 149 €.

Paul Hewitt on vuonna 2009 Pohjois-Saksassa perustettu trendikäs merihenkinen muotibrändi. Alun perin ankkurirannekoruilla suureen suosioon noussut merkki tarjoaa myös upean kellomalliston. Kellot ovat tehty laadukkaista materiaaleista, niissä on muun muassa naarmuuntumaton safiirilasi, rungot on valmistettu jaloteräksestä ja kelloissa on toimintavarma kvartsikoneisto.

Palkinnon tarjoaa Kultakeskus. Kellon voittajalle tiedotetaan henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen maaliskuussa 2019.

Muokattu: 10.4.2024