Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

3 syytä sulhaselle pukeutua mittatilauspukuun

sulhasen puku harmaa ruutupuku mittatilauspuku Räätälistudio BQ

Kuva Lotta Polviander Photography

Klassinen puku saa uuden tyylin sakettiliivistä ja ruudullisesta kuosista.

Sulhasen haaveista tehdään totta, kun hintakaan ei ole este istuvan puvun hankinnalle.

Persoonallisten haaveiden trendatessa nykysulhaset kokevat yksilöllisesti valmistetun vaatteen tärkeäksi osaksi hääpäiväänsä. Myös morsiamet haaveilevat näkevänsä puolisonsa mittatilauspuvussa. Tässä on kolme yleisintä syytä mittapuvun hankintaan:

1. Sulhanen hankkii mittatilauspuvun istuvuuden vuoksi. Mukavuus ja samalla täydelliset mittasuhteet tekevät puvun käytöstä miellyttävää. Toki sulhanen myös nauttii kehuista, mitä tyylikäs puku tuo tullessaan!

2. Persoonallisuus ja trendikkyys nousevat osalle sulhasista mittapuvun hankinnassa tärkeimmiksi kriteereiksi. Valmisvaatteet harvoin tarjoavat juuri oikeaa sävyä erikoisemmasta väristä, ja kokonaisuuteen sopivan liivin löytäminen onkin jo salapoliisityötä.

3. Mittatilauspuku on sulhasen luksusta! Ammattilainen opastaa kaikissa valinnoissa, ja sovitettavana on vain yhdet vaatteet, itselle valmistettu täydellisen päivän pukukokonaisuus.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä RÄÄTÄLISTUDIO BQ

Muokattu: 9.4.2024