3 syytä sulhaselle pukeutua mittatilauspukuun

sulhasen puku harmaa ruutupuku mittatilauspuku Räätälistudio BQ

Kuva Lotta Polviander Photography

Klassinen puku saa uuden tyylin sakettiliivistä ja ruudullisesta kuosista.

Sulhasen haaveista tehdään totta, kun hintakaan ei ole este istuvan puvun hankinnalle.

Persoonallisten haaveiden trendatessa nykysulhaset kokevat yksilöllisesti valmistetun vaatteen tärkeäksi osaksi hääpäiväänsä. Myös morsiamet haaveilevat näkevänsä puolisonsa mittatilauspuvussa. Tässä on kolme yleisintä syytä mittapuvun hankintaan:

1. Sulhanen hankkii mittatilauspuvun istuvuuden vuoksi. Mukavuus ja samalla täydelliset mittasuhteet tekevät puvun käytöstä miellyttävää. Toki sulhanen myös nauttii kehuista, mitä tyylikäs puku tuo tullessaan!

2. Persoonallisuus ja trendikkyys nousevat osalle sulhasista mittapuvun hankinnassa tärkeimmiksi kriteereiksi. Valmisvaatteet harvoin tarjoavat juuri oikeaa sävyä erikoisemmasta väristä, ja kokonaisuuteen sopivan liivin löytäminen onkin jo salapoliisityötä.

3. Mittatilauspuku on sulhasen luksusta! Ammattilainen opastaa kaikissa valinnoissa, ja sovitettavana on vain yhdet vaatteet, itselle valmistettu täydellisen päivän pukukokonaisuus.

Räätälistudio BQ vaatettaa sulhasia ja hääseurueen muita miehiä Helsingin ja Tampereen liikkeissä erittäin kilpailukykyiseen hintaan vuosien kokemuksella. Mittatilauspuvut noin 549–649 €. Löydät liikkeistä palvelun ja valikoiman, johon ehdottomasti kannattaa lähteä tutustumaan.

Varaa tutustumisaika heti!

Vasemmalla Smokki istuu sulhaselle! Mittatilaustyö antaa vaihtoehtoja väreihin ja yksityiskohtiin. 


Oikealla Räätälistudio BQ tarjoaa satoja kangasvaihtoehtoja pukuihin. Pellava- ja tweed-puvut soveltuvat persoonallisempaa ilmettä hakevalle sulhaselle.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä RÄÄTÄLISTUDIO BQ

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen