Z Music Band

Suomen paras bilebändi!

Idolsista ja Uuden Musiikin Kilpailusta tuttu tumma- ja voimakas ääninen laulaja Catharina Zühlke sekä hänen huippuammattilaisistaan koostuva bilebändi kruunaa tapahtumasi livemusiikilla. Olemme erittäin luotettava ja laadukas toimija alallamme ja me todella tiedämme miten nostaa bileet pystyyn ja kannat kattoon!

Helsingin alue

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Z Music Band muokkautuu moneksi, sillä teemme keikkoja erikokoisilla kokoonpanoilla: duo, trio, kvartetti, koko bändi. Olipa kyseessä suuret festarit tai intiimi olohuonekeikka meiltä löytyy oikea kokoonpano sinun tilaisuuteesi. Räätälöimme laajasta musiikkiohjelmistostamme sinun kuuloisen ja näköisen show'n! Otamme vastaan toivekappaleita myös ohjelmistomme ulkopuolelta. Mukanamme kulkee huippumoderni äänentoistolaitteisto ja tarvittaessa myös esiintymisvaloja. Esiinnymme ympäri vuoden. Kaikki Z Musicin muusikot ovat ammattilaisia.

Esiinymme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta matkustamme tarvittaessa myös kauemmaksikin.

Toivomme, että olette meihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä.

Z Music Band tarjoaa unohtumattomia musiikkielämyksiä! Räätälöimme asiakkaamme kuuloisen ja näköisen esiintymisen.

Laadukas, kokenut, koskettava, osaava, huipputasokas.

Artistimme on ollut mukana Suomen Idols -kilpailussa, jossa hän sijouttui kärkipaikoille ja vuoden 2017 Uuden Musiikin kilpailussa, jossa hän sijottui toiseksi. Artistimme oma musiikki soi valtakunnallisesti ja kansainvälisesti radioissa.

Kruunaa juhlasi elävällä musiikilla!