Yli-Kaitala

Rennot juhlat maalla

Maalaishäiden, perhejuhlien ja yritysten asiakastilaisuuksien pitopaikkana Ketunleipä on mitä parhain valinta korkeatasoisen lomamökkimajoituksen kera Ketunleivässä on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa, josta yläkerran salissa n. 100 ja alakerrassa n. 50. Lisäksi tilava terassi. Yläkerran saliin on rakennettu hyvät olosuhteet ja asennettu varusteet kokouksien pitoa varten. Kokousvieraita mahtuu sinne aina 115 henkilöön asti. Varusteina mm. videotykki ja ilmastointi.

Lahden alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

MEILLÄ VIETÄT SYNTYMÄPÄIVÄT, POLTTARIT, HÄÄT, VALMISTUJAISJUHLAT TAI PERHEJUHLAT JUHLATILOISSAMME TILAUSRUOKAILUN, OHJELMAN, SAUNOMISEN JA YÖPYMISEN KERA! Meillä vietät syntymäpäivät,polttarithäät ja muut perhejuhlat juhlatiloissamme. Oma kokkimme tekee maukkaat juhlaruuat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että kaikki sujuu. Tilaussaunamme ja huvilat ja lomamökit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. tarjoamme myös monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja, uutuutena mysteeripelit luonnon helmassa.

Sijaitsemme Mankalassa, Iitissä. Olemme lähellä Kouvolaa, Lahtea ja Heinolaa.

Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@yli-kaitala.com tai soittamalla myyntiimme 0500 750612. Lomamökkien varaus onnistuu myös online kalenterimme kautta verkkosivuillamme https://online.yli-kaitala.com/Varauskalenterit.

Rauhallinen ympäristö upean järviluonnon keskellä. Kokonaispalveluna juhlatilat, maukkaat oman kokimme valmistamat juhlamenut, ohjelmat ja koristelut. Ainutlaatuinen Sammalsauna ja tasokkaat lomahuvilat takaavat juhlaväen viihtymisen.

rentoa, ammattimaista, toimivaa,laadukasta ja turvallista