Yli-Kaitala

Rennot juhlat maalla

Maalaishäiden, perhejuhlien ja yritysten asiakastilaisuuksien pitopaikkana Ketunleipä on mitä parhain valinta korkeatasoisen lomamökkimajoituksen kera Ketunleivässä on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa, josta yläkerran salissa n. 100 ja alakerrassa n. 50. Lisäksi tilava terassi. Yläkerran saliin on rakennettu hyvät olosuhteet ja asennettu varusteet kokouksien pitoa varten. Kokousvieraita mahtuu sinne aina 115 henkilöön asti. Varusteina mm. videotykki ja ilmastointi.

Lahden alue

Juhlatilat ja catering

Yli-Kaitala Oy

Kaitalantie 323
47490 MANKALA

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

MEILLÄ VIETÄT SYNTYMÄPÄIVÄT, POLTTARIT, HÄÄT, VALMISTUJAISJUHLAT TAI PERHEJUHLAT JUHLATILOISSAMME TILAUSRUOKAILUN, OHJELMAN, SAUNOMISEN JA YÖPYMISEN KERA! Meillä vietät syntymäpäivät,polttarithäät ja muut perhejuhlat juhlatiloissamme. Oma kokkimme tekee maukkaat juhlaruuat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että kaikki sujuu. Tilaussaunamme ja huvilat ja lomamökit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. tarjoamme myös monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja, uutuutena mysteeripelit luonnon helmassa.

Missä?

Sijaitsemme Mankalassa, Iitissä. Olemme lähellä Kouvolaa, Lahtea ja Heinolaa.

Mikä on parasta?

Rauhallinen ympäristö upean järviluonnon keskellä. Kokonaispalveluna juhlatilat, maukkaat oman kokimme valmistamat juhlamenut, ohjelmat ja koristelut. Ainutlaatuinen Sammalsauna ja tasokkaat lomahuvilat takaavat juhlaväen viihtymisen.

Meidän tyyli

rentoa, ammattimaista, toimivaa,laadukasta ja turvallista