Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Wohls

Häät hurmaavassa kartanomiljöössä

Kartanopuisto ja järvimaisema luovat upeat puitteet hääjuhlillesi Wohls Stallissa ja Wohls Gårdissa . Ajoaika Helsingistä n. 35 minuuttia. Myyntimme palvelee ma-pe klo 9-15 - vi talar även svenska!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Wohls tarjoaa monentyyppisiä tiloja juhlia varten. Uusi tapahtumatilamme Wohls Stall tajoaa tilaa jopa 150 hengelle ja kustavilaistyylinen Wohls Gård puolestaan n. 65 hengelle.

Missä?

Wohls sijaitsee Humaljärven rannalla, n. 6 km Kirkkonummen keskustasta. Kts. tarkemmat yhteystiedot https://wohls.fi/ota-yhteytta/

Mikä on parasta?

Wohls Stallin ilmastointi pitää lämpötilan sopivan miellyttävänä kaikkina vuodenaoikoina ja upeassa puutarhassamme onnistuu myös vihkiseremonia paikan päällä. Omien juomien tuonti juhlatiloihimme on mahdollista, tarjoilujen osalta teemme yhteistyötä News Cateringin kanssa, jotta voisit keskittyä nauttimaan päivästäsi.

Meidän tyyli

Tyylikäs, tunnelmallinen, huolehtiva yksilöllinen, romanttinen

Vinkki!

Järven rannalla sijaitseva kartano muotopuutarhoineen ja ruusutarhoineen tarjoaa upeat puitteet myös hääkuville. Kartanoalueelle on useita erityylisiä rakennuksia, joita voi myös hyödyntää juhlatilojen ohella.