Windy Hop

Loistomenon bilebändi ikimuistoisimpiin juhliisi!

Kuva Ilona Savola

Windy Hop on pääkaupunkiseudulla vaikuttava bilebändi suurella sydämellä. Bändin ohjelmisto nojaa 90-luvun hitteihin, mutta toki mukaan mahtuu myös parhaita klassikoita ja tämän päivän radiohittejä. Bändi klaaraa ison määrän ohjelmistoa, ja onkin hyvä valinta aina isoista yritysjuhlista pienille akustisille keikoille. Tämän bilebändin kaikilla soittajilla on valtava määrä keikkakokemusta plakkarissaan. Bändiä liidaa telkkaristakin tuttu ihastuttava Tuuli Okkonen (TVOF 2014, UMK 2016). Ota yhteyttä ja buukkaa bilebändi Windy Hop tekemään juhlistasi vieläkin ikimuistoisemmat! Ote biisilistasta No Doubt – Just a girl Pink – Raise your glass Alanis Morissette – You oughta know Blur – Song 2 Gavin DeGraw – I don’t wanna be Avicii – Wake me up Kaija Koo – Kaunis rietas onnellinen Foo Fighters – The pretender Haloo Helsinki – Beibi Dingo – Lähetyssaarnaaja Don Huonot – Riidankylväjä Tehosekoitin – Asfaltti polttaa Green Day – Basket Case

Helsingin alue

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääbändi, bilebändi suurella sydämellä ja laajalla repertuaarilla <3

Missä?

Pääkaupunkiseudun lisäksi keikat sovittaessa myös kauemmas!

Mikä on parasta?

Häät ovat ikimuistoiset juhlat, ja kun haluat satsata hyvään tunnelmaan ja tarjota vieraillesi kunnon bieleet, kannattaa tilata paikalle laadukas rytmiryhmä.

Meidän tyyli

Meiltä voit tilata myös akustisen setin ja esim kitara ja laulu duon. Toteutamme jokaisissa häissä yhden toivebiisin, ja settilistoihin pääsette luonnollisesti vaikutramaan. Usein soitamme häissä kaksi setillistä musiikkia, aloittaen esim valsseilla, ja siirtyen vähän vanhemman tanssimusiikin kautta kunnon bilemeininkiin!