Willa Vatkulan yliset

Toteuta unelmasi - meillä on siihen tilat!

Willa Vatkulan yliset on lumoava juhlatila, joka on rakennettu navetan ylisille. Tila sijaitsee rauhallisessa miljöössä Hausjärvellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Tuomonmaa Oy

Husuntie 15
12210 HAUSJÄRVI

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme varmasti yhden maamme kauneimmista ylisille rakennetuista juhlatiloista. Tilassa ainutlaatuinen tunnelma, muokkautuvuus ja tämän päivän laadukas tekniikka lyövät kättä rustiikkisen ja historiaa havisevan ympäristön kanssa. Meillä samassa tilassa juhlii väljästi 150 henkilöä.

Tunnelmallinen juhlatilamme sijaitsee Hausjärvellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Helsingistä vain tunnin matka ja Hyvinkäältä, Riihimäeltä, Lahdesta ja Hämeenlinnasta pääset nopeasti meille. Hausjärven kaunis kirkko on meiltä vain 1,5 kilometrin päässä.

Meille sopii niin soittaa kuin lähestyä viestilläkin. Mieluusti esittelemme tilaa, sovitaan vaan sopiva aika niin paikan päälle pääsee tilaan tutustumaan ja juhlia suunnittelemaan.

Rustiikkinen ja tunnelmallinen tila muokkautuu aina asiakkaan toiveiden kautta heidän näköisekseen suuren muunneltavuuden ja joustavan palveluasenteen ansiosta. Tilaa tarjottavat, nosta juomat kylmään ja kutsu ystävät koolle, meiltä löytyy kaikki muu tarvittava. Meillä vietät elämäsi hienoimmat hetket.

Aitoa ja aurinkoista asiakaspalvelua tunnelmallisesti, tyylikkäästi ja taidolla toteutetussa tilassa.

Miten säästää budjetissa: valitse juhlapaikka, jolla on tarjota vuokrahintaan sisältyen laadukas äänentoisto, juhlavalaistus ja paljon vuokraajan käytössä olevaa koristelurekvisiittaa. Myös omien juomien tuontimahdollisuus sekä vapaasti valittavissa oleva catering tekevät budjetille hyvää. Meillä Willa Vatkulan ylisillä tuo kaikki on otettu huomioon.