Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Willa Vatkulan yliset

Toteuta unelmasi - meillä on siihen tilat!

Willa Vatkulan yliset on lumoava juhlatila, joka on rakennettu navetan ylisille. Tila sijaitsee rauhallisessa miljöössä Hausjärvellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme varmasti yhden maamme kauneimmista ylisille rakennetuista juhlatiloista. Tilassa ainutlaatuinen tunnelma, muokkautuvuus ja tämän päivän laadukas tekniikka lyövät kättä rustiikkisen ja historiaa havisevan ympäristön kanssa. Meillä samassa tilassa juhlii väljästi 150 henkilöä. Meillä on tarjota myös ammattitaitoiset valokuvauspalvelut.

Missä?

Tunnelmallinen juhlatilamme sijaitsee Hausjärvellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Helsingistä vain tunnin matka ja Hyvinkäältä, Riihimäeltä, Lahdesta ja Hämeenlinnasta pääset nopeasti meille. Hausjärven kaunis kirkko on meiltä vain 1,5 kilometrin päässä. Valokuvaajamme jalkautuu kuvaamaan juhlatilamme lisäksi myös mihin vaan tilaamaanne kohteeseen.

Mikä on parasta?

Rustiikkinen ja tunnelmallinen tila muokkautuu aina asiakkaan toiveiden kautta heidän näköisekseen suuren muunneltavuuden ja joustavan palveluasenteen ansiosta. Tilaa tarjottavat, nosta juomat kylmään ja kutsu ystävät koolle, meiltä löytyy kaikki muu tarvittava. Meillä vietät elämäsi hienoimmat hetket.

Meidän tyyli

Aitoa ja aurinkoista asiakaspalvelua tunnelmallisesti, tyylikkäästi ja taidolla toteutetussa tilassa.

Vinkki!

Miten säästää budjetissa: valitse juhlapaikka, jolla on tarjota vuokrahintaan sisältyen laadukas äänentoisto, juhlavalaistus ja paljon vuokraajan käytössä olevaa koristelurekvisiittaa. Myös omien juomien tuontimahdollisuus sekä vapaasti valittavissa oleva catering tekevät budjetille hyvää. Meillä Willa Vatkulan ylisillä tuo kaikki on otettu huomioon. Valokuvauspalvelumme ovat hyvin kilpailukykyisesti hinnoitellut.