Vuokrakaluste

Kalusteet ja somisteet kaikkiin juhliin

Juhlasi kalusteet ja koristeet. Tarvittaessa saat kauttamme apua myös juhlasuunnitteluun ja -järjestelyihin aina tilasuunnittelusta tekniikkaan ja tarjoiluun.

Kaikkialla Suomessa

Muut hääpalvelut

Vuokrakaluste

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Kysymykset & vastaukset

Juhlakalusteet ja -somisteet vuokralle joko itse noudettuna varastoltamme tai avaimet käteen -periaatteella toimitettuna, asennettuna ja pois noudettuna. Omaan valikoimaamme kuuluvat somisteet, kalusteet sekä koristeet, mutta kauttamme saa tarvittaessa apuja niin tekniikan kuin cateringinkin osa-alueilta.

Varastomme sijaitsee Turussa, mutta toimimme ympäri Suomen. Meiltä saa tarvittaessa vuokratuotteille oman kuljetuspalvelun. Pienempien vuokrauksien yhteydessä kalusteet ja somisteeet voi noutaa vuokralle varastoltamme tai voimme antaa vuokratuotteet valitsemanne kuljetusliikkeen toimitettavaksi.

Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse taikka sähköpostilla.

Meiltä saat juhliesi järjestämiseen tarvitsemaasi apua ja tukea. Olipa tarpeenasi yksittäisten tuotteiden vuokraus tai kokonaisvaltaisempi huolettomuus juhliesi järjestämisen suhteen, Vuokrakalusteen väki on apunasi.

Joustava, monipuolinen, luotettava, tyylikäs ja ketterä

Tilasuunnittelulla sujuvoitat juhlaasi. Ihmisten liikkumiseen tilassa ja esimerkiksi katselusuuntaan juhlan aikana voi vaikuttaa kalusteilla ja somisteilla merkittävästi. Kulunohjauksen voi hoitaa monella tapaa esimerkiksi valoin, somistein tai koristein.