VM Limo - Bmw 745Le - Hääkuljetukset - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

VM Limo - Bmw 745Le

Avioliiton ensimetrit tyylikkäästi.

Unelmienne hääpäivä ansaitsee arvoisensa kuljetuksen. Palvelemme sinua juhlatilaisuuden kruunaavissa kuljetustarpeissa korkealuokkaisilla Bmw 7-sarjan Lang edustusajoneuvoilla.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

VM Limo on muutakin kuin hääautopalvelu. Automme soveltuvat hääkuljetusten lisäksi erinomaisesti muihinkin edustaviin kuljetustarpeisiin kuten erilaisiin tapahtumakuljetuksiin tai VIP-vieraiden kuljetuksiin. Sen lisäksi meillä on kokemusta diplomaattien, suurlähetystöjen ja korkean turvaluokituksen ajoista. Päivittäinen liiketoimintamme keskittyy premium taksi- ja tilausajopalveluihin, kuten lentokenttäkuljetuksiin sekä yritysten kuljetustarpeisiin.

Missä?

Pääasiallinen toiminta-alue on Uusimaa, mutta tapauskohtaisesti tarjoamme palveluita koko Suomessa.

Mikä on parasta?

Hääauton valinta on keskeinen osa hääsuunnittelua. Se on valinta, joka ei jää huomaamatta. Ylellinen hääauto on enemmän kuin pelkkä kulkuväline. Edustava luksusluokan henkilöauto, jossa on ylelliset puitteet luo morsiusparin ensimmäiselle matkalle täydellisen ympäristön, jossa hääpari voi hetkeksi paeta hääjuhlan hektisyyttä ja jakaa yhdessä hetken, joka kuuluu vain heille. Meidän tehtävänä on taata sujuva saapuminen paikkoihin huolettomasti, jolloin teillä morsiusparina on hetki aikaa hengähtää tilavan luksusluokan henkilöauton takapenkillä ja keskittyä toisiinne kiireisen päivän keskellä. Hääautolla voi myös olla keskeinen rooli valokuvauksessa. Hääkuvauksissa tallennetaan hääparin ensimmäiset hetket yhdessä avioparina, ja luksusluokan automme tarjoaa tyylikkään taustan näille kuville.

Meidän tyyli

Modernin tyylikäs, matkustusmukavuuteen panostava, rento mutta arvokas, asiakkaan toiveita kuunteleva.

Vinkki!

Teillä on varmasti suuren päivän alla muutakin ajateltavaa kuin hääkuljetus, jätä hääpäivän tärkein matka ammattilaisten harteille.