Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Viulisti Lotta Marie

Täydellinen musiikki täydelliseen päivääsi!

Unelmiesi häihin tarvitaan täydellinen musiikki joka luo juuri teidän näköisen tunnelman! Vuoden hääyritys 2022 hääohjelma-kategorian voittaja Lotta Marie hoitaa häämusiikin kaikki osa-alueet.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ammattiviulisti Lotta Marie tarjoaa musiikkia kirkolliseen ja siviilivihkimiseen, onnitteluvastaanotolle, illalliselle tietysti häätanssiin sekä loppuillan bilemusiikkia.

Missä?

Lotta on esiintyy ympäri suomea, pääalueenaan Etelä-Suomi, Turun seutu ja saaristo, Pirkanmaa ja Keski-Suomi.

Mikä on parasta?

Unelmiesi häihin tarvitaan myös täydellinen musiikki joka luo teidän näköisen tunnelman. Upea viulumusiikki on erilainen ohjelmanumero, joka saa juhlasi erottumaan! Lotta Marie on Suomen häämuusikoiden ehdotonta kärkikastia. Hän on tehnyt menestyksekkään muusikon uran Irlannissa, Euroopassa ja Amerikassa ja soittanut satoja häitä. Lotan erikoisalaa ovat häät, joissa halutaan luoda ylellinen juhla ja tunnelma. Hän on esiintynyt mm. Janni Hussin ja Joel Harkimon häissä kesällä 2023. Lotta Marie on Vuoden Hääyritys 2022 hääohjelma-kategorian voittaja. Hän on myös Vuoden Hääyritys 2023 finalisti, ja vuonna 2024 hän oli toisella sijalla samaisessa kategoriassa.

Meidän tyyli

Elegantti, ylellinen, tyylikäs, iloinen, tunnelmallinen, virtuoosi.

Palkinnot

Vuoden hääohjelma 2022 VOITTAJA! Vuoden hääyritys 2023 finalisti Vuoden hääohjelma 2024 2. sija

Vinkki!

Musiikki kannattaa valita omien mieltymysten mukaan - taitava muusikko osaa tehdä sovituksen lempikappaleestasi.