Viulisti Lotta Marie

Täydellinen musiikki täydelliseen päivääsi!

Unelmiesi häihin tarvitaan täydellinen musiikki joka luo juuri teidän näköisen tunnelman! Vuoden hääyritys 2022 hääohjelma-kategorian voittaja Lotta Marie hoitaa häämusiikin kaikki osa-alueet.

Tampereen alue

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ammattiviulisti Lotta Marie tarjoaa musiikkia kirkolliseen ja siviilivihkimiseen, onnitteluvastaanotolle, illalliselle tietysti häätanssiin sekä loppuillan bilemusiikkia.

Missä?

Lotta on esiintyy ympäri suomea, pääalueenaan Etelä-Suomi, Turun seutu ja saaristo, Pirkanmaa ja Keski-Suomi.

Mikä on parasta?

Unelmiesi häihin tarvitaan myös täydellinen musiikki joka luo teidän näköisen tunnelman. Upea viulumusiikki on erilainen ohjelmanumero, joka saa juhlasi erottumaan! Lotta Marie on Suomen häämuusikoiden ehdotonta kärkikastia. Hän on tehnyt menestyksekkään muusikon uran Irlannissa, Euroopassa ja Amerikassa ja soittanut satoja häitä. Lotan erikoisalaa ovat häät, joissa halutaan luoda ylellinen juhla ja tunnelma. Musiikin maisteriksi valmistunut Lotta soittaa ammattitaidolla ja kokemuksella sekä kirkolliset että siviilivihkimiset, cocktail-tilaisuuden, illallisen aikana sekä tietysti häätanssin. Hänen tunteikas tulkintansa herättää kappaleet eloon ja luo ympärilleen taianomaista ja käsinkosketeltavan romanttista tunnelmaa. Lotta Marien mittavaan repertoaariin kuuluu klassista musiikkia, poppia, rockia, uusimpia listahittejä, jazzia, irlantilaista musiikkia jne. Hän tekee myös sovituksia toivekappaleista. Voit bongata Lotan myös Unelmahäät-ohjelman uusimman kauden jaksosta 5! Lotta asuu Tampereella ja matkustaa esiintymisiin ympäri Suomea.

Meidän tyyli

Elegantti, ylellinen, tyylikäs, iloinen, tunnelmallinen, virtuoosi.

Palkinnot

Vuoden hääyritys 2022 -kilpailun hääohjelma-kategorian voittaja.

Vinkki!

Musiikki kannattaa valita omien mieltymysten mukaan - taitava muusikko osaa tehdä sovituksen lempikappaleestasi.