Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Viuhkakauppa.fi

Kuumiin tilanteisiin elegantti viilentäjä!

Jännässä paikassa tulee usein vähän kuuma, joskus jopa hiki. Jos vieraita on paljon, aina kuumempi. Jotta ehostuksesi ei kärsisi, hanki hääasusteeksi elegantti viuhka. Laaja valikoima verkkokaupassa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Verkkokaupassa saatavilla ympäri vuoden laaja valikoima espanjalaisia viuhkoja ja vähän muutakin espanjalaista. Tilauksesta myös personoidut viuhkat, esimerkiksi hääpäivällä tai morsiusparin nimillä varustettu muisto häistä. Näiden tilaamisessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä ne tilataan Espanjasta. Minimi 10 kpl.

Missä?

Verkossa.

Mikä on parasta?

Tarjoan harvinaisen laajan valikoiman erilaisia ja eri kokoisia elegantteja viilentäjiä! Toimitukset helposti kirjeenä (Posti) suoraan postilaatikkoosi.

Meidän tyyli

On asiantuntevaa ja nopeaa, heti postiin, tänään ja nyt.

Vinkki!

Viuhka on paitsi käytännöllinen, myös yksinkertaisen nerokas ja elegantti tapa viilentyä. Tai jos et tiedä mihin kätesi laittaisit, aina voi leyhytellä.