Villa Kuuvan upeat kesähäät - Juhlatilat ja catering - Varsinais-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Villa Kuuvan upeat kesähäät

Unelmiesi juhlapäivä meren rannalla!

Voit valita joko pienet, intiimit, romanttiset hääjuhlat valoisalla kuistilla, josta avautuu upeat merimaisemat laivaväylälle kohti Airistoa tai rennot ja raikkaat puutarhajuhlat aivan merenrannassa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääpalveluun sisältyy: Juhlatilat. Avustava tapahtumasuunnittelu yhdessä hääparin kanssa. Teemapaketit haluttujen toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan (sisältää mm. kukat ja koristelut). Kutsukorttien ja muiden painotuotteiden suunnittelupalvelu (halutessa myös häälogot). Catering (valittavana on monia menú-malleja niin perinteisistä saaristolaisruuista eksoottisempiin ruokalajeihin). Lisäksi meillä on laaja verkosto bändeistä, muusikoista, muista esiintyjistä valokuvaajiin, äänentoistosta striimauspalveluihin. Kuljetuspalvelut meriteitse

Missä?

Villa Kuuva sijaitsee Turun Ruissalossa, joka itsessään on luonnoltaan sekä kulttuurihistorialtaan arvokas ja uniikki miljöö, jollaista ei Suomesta muualta löydy.

Mikä on parasta?

Villa Kuuva tarjoaa puitteet hääparille, joka haluaa juhlistaa rakkauttaan boheemilla, omalla tavallaan, ainutlaatuisessa, luonnonkauniissa ympäristössä lehtomaisemien ja meren syleilyssä Tsaarinajan pitsihuvilan historiallisessa tunnelmassa.

Meidän tyyli

Joustava, luova, luotettava, rento, raikas.