Villa Jokivarsi B&B - Polttarit - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Villa Jokivarsi B&B

Muista myös häävieraiden majoitus!

Villa Jokivarsi tarjoaa viihtyisät ja kauniit puitteet pienen ryhmän (max 9 hlö) illanviettoon. Majoituksen ja aamiaisen lisäksi käytettävissä on tunnelmallinen sauna terasseineen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Villa Jokivarsi tarjoaa majoitusta 9 henkilölle 5 huoneessa. Kahdessa huoneessa on aito yhtenäinen parivuode ja oma kylpyhuone, muut huoneet sopivat myös muille kuin pariskunnille. Maittava aamiainen tarjoillaan alakerran valoisassa aamiaistilassa, tai erikseen tilattuna myös huoneeseen. Villan sauna on toimii tilaussaunana niin pariskunnille kuin pienille ryhmillekin. Tutustu myös hemmottelupakettiin kotisivullamme. Villa Jokivarsi palvelee kaikkina vuodenaikoina.

Missä?

Villa Jokivarsi sijaitsee Vantaalla, Sipoon ja Keravan tuntumassa.

Mikä on parasta?

Parasta ovat tunnelmalliset, toimivat tilat. Sijainti omakotialueella on rauhallinen, kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Meidän tyyli

Villa Jokivarsi on viihtyisä ja kodikas paikka, jossa vieraasi voivat rentotua omassa rauhassaan.

Palkinnot

Olemme saaneet säännöllisesti hyviä arvosteluja asiakkailta mm. Googlessa, Booking.comissa ja muilla varaussivustoilla.

Vinkki!

Tee kauempaa saapuville häävieraille alustava kiintiövaraus, josta vieraat voivat itse varata haluamansa majoituksen ennakkoon sovitulla hinnalla.