Villa Furuvik - Juhlatilat ja catering - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Villa Furuvik

Kartano merenrannalla yöpymismahdollisuuksineen

Furuvikin ikkunoista avautuu upea merimaisema Suomenlahdelle. Kauniin luonnon helmassa sinä ja vieraasi voitte keskittyä olennaiseen eli yhdessäoloon. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Villa Furuvik on upea ja tunnelmallinen juhlatila meren äärellä. Tämä Laajasalon vanhin huvila on vuokrattavissa majoitusmahdollisuuksineen juhliin ja kokouksiin ympäri vuoden. Furuvikin vehreä piha ja pihapiirin vanhat rakennukset luovat miljöön, jossa et uskoisi käyskenteleväsi vain 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Furuvikin juhlasaliin mahtuu istuvalle illalliselle noin 90 vierasta. Jos käyttöön otetaan sekä sisä- että ulkotilat, pystyt järjestämään jopa yli 200 henkilön tilaisuuden. Myös pihapiirin saunat ja grillikatos ovat vuokrattavissa kartanon yhteydessä tai erikseen.

Missä?

Villa Furuvikin kartano sijaitsee Helsingin Laajasalossa, Jollaksessa, vain 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Mikä on parasta?

Furuvikin historiallinen kartanorakennus luo yksilölliset ja kauniit puitteet mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. 1800-luvun lopulla rakennettu Villa Furuvik muistuttaa romanttisesta ja historiallisesta kartanolaiselämästä, joka keskittyi Helsingin itäiselle rannikolle. Juhlasalin varustuksiin kuuluu mm. piano, langaton internetyhteys ja videotykki. Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan äärellä, aivan veden tuntumassa. Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna on omalla rajatulla alueella laitureineen, johon voi saapua omalla veneellä tai porukalla tilausaluksella. Furuvikin rantasaunaan mahtuu noin kymmenkunta henkilöä. Saunasta voi pulahtaa suoraan uimaan sekä talvisin avantoon! Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, Santahaminan siintäessä vastarannalla.Villa Furuvikin pihapiirissä on rantasaunan lisäksi pihasauna, joka on aikaisemmin toiminut kanalana! Pihasaunassa saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on oleskelutila takkoineen. Takapihalle pääsee vilvoittelemaan ja nauttimaan luonnon kauneudesta. Takapihan vanhaan tallin perustaan on tehty grillikatos, jossa voi tunnelmallisesti viettää iltaa pimeän tuloon asti niin kesällä kuin talvella.