videokuvaaja.net - Hääkuvaus - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

videokuvaaja.net

Kansainvälisesti palkittua häävideokuvausta jo 13 vuoden ajan. Joka kerta kun tallennamme häitä, haluamme luoda jotain ainutlaatuista: autenttisia hetkiä, tunteita ja yksityiskohtia.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kansainvälisesti palkittua häävideokuvausta 12 vuoden kokemuksella. Lyhyitä ja pitkiä videoita.

Missä?

Kaikkialla maailmassa, Helsingistä käsin.

Mikä on parasta?

Videokuvaus on ollut intohimoni yli 15 vuoden ajan. Perustin oman tuotantoyhtiön 2007 ja häävideot ovat olleet keskeinen osa toimintaa alusta asti. Häävideoinnissa on aina uutta opittavaa. Joka kerta kun tallennan häitä, haluan luoda jotain ainutlaatuista: autenttisia hetkiä, tunteita ja yksityiskohtia, jotka juhlijoilta saattaa humussa jäädä huomaamatta. Olen aina avoin uusille ideoille ja uusille tavoille tallentaa hääjuhlia.

Meidän tyyli

Elokuvamainen, moderni, asiakkaan näköinen, autenttinen, tunteikas

Palkinnot

Vuosien varrella häävideoista saamiani tunnustuksia: International Wedding Cinema Awards 2019: Yleisöäänestyksen voittaja sekä Paras kolmen minuutin kooste. Vuoden Häävideo 2016, Häät -lehti / Häät.fi. Worldwide Event Videographers Association, PRO -jäsen, Video of the Day and Editor's Choice

Vinkki!

Älkää kuunnelko liikaa muiden vinkkejä, tehkää juuri itsenne näköinen päivä!