Via Avelina ~Somistevuokraus - Hääkutsut ja hääkoristeet - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Via Avelina ~Somistevuokraus

CELEBRATION WITH FLOWERS

Vuokralle häihin ja muihin juhliin astioita, kukkia, tarjoiluastioita ja koristeita

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meiltä saatte vuokrattua kaiken häihinne! Mikäli haluatte jotain näyttävämpää valitkaa esim. yli kaksimetrinen kirsikkapuu keskelle juhlatilaa tai vuokratkaa upea kukkaseinä juhlavieraiden iloksi. Onko hopea teidän juttunne vai kutkutteleeko muodikas kulta? Voitte myös yhdistellä näitä rohkeasti ja valita vaikka kultaiset aterimet osaksi kattausta. Pystymme toteuttamaan 100 henkilön häät valikoimastamme.

Missä?

Sijaitsemme Vantaalla mutta teemme juhlia ympäri Suomea joten ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää tarjousta.

Mikä on parasta?

Häiden järjestämisen kuuluu olla ihanaa, kaunista ja ikimuistoista. Toivomme että voimme olla osana sitä ja auttaa ideoinnissa niin että saatte juuri teidän näköisenne päivän upean suunnittelumatkan päätteeksi.

Meidän tyyli

”MORE IS MORE” ! Olemme ehdottomasti sitä mieltä että juhlissa saa kaikkea olla enemmän ja esillä olevat asiat saavat säväyttää suurieleisesti hääparin tyyliä kunnioittaen.

Vinkki!

Kauniit ja juhlavat kattaukset rakentuvat kun esillepanossa luodaan korkeuseroja erikorkuisia somisteita ja astioita käyttämällä.