Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vehryt Nouka

Häät vehreässä Jyväskylän Noukanniemessä

Vehryt Nouka on näyttävä ja moderni juhlapaikka Jyväskylässä, Päijänteen ympäröimänä, luonnon rauhassa. Modernit juhlatilamme huokuvat tyyliä sekä raikkautta.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Yksityiset juhlat & tilaisuudet, ympäri vuoden luonnonkauniissa Jyväskylän Noukanniemessä. Vehryt Nouka on näyttävä ja moderni juhlapaikka Jyväskylässä, Päijänteen ympäröimänä, luonnon rauhassa. Juhlatilat huokuvat tyyliä sekä raikkautta, ja taipuvat jokaisen tilaisuuteen ja hetkeen, ympäri vuoden. Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla takaamme ensiluokkaisen palvelun tilaisuuteesi. Juhlatilat kaikkiin elämäsi hetkiin. Meiltä löydät ison juhlasalin (120hlö), kaksi kokouskabinettia ja viihtyisän lounge-tilan, saunaosaston ja ulkoporealtaat. Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten juhliasi koristaa upea näkymä järvelle. Kaikki juhlatilat on täysin ilmastoituja.

Mikä on parasta?

Vehryt Noukan uudistetut ja ilmastoidut tilat taipuvat kaiken kokoisille hääseurueille, juhlan ajankohdasta riippumatta. Juhlasaliin menee sujuvasti 20-120 vierasta kattavat hääjuhlat, ja pöytäjärjestyksiä muuntelemalla salista saadaan tunnelmallinen vierasmäärästä riippumatta. Pienemmät häitä juhlivat porukat taas mahtuvat oivallisesti juhlistamaan todella näyttävässä ja tunnelmallisessa takkakabinetissa, josta myös aukeaa upeat näkymät Päijänteelle. Hääpaikka parhaimmalla paikalla Päijänteen ympäröimänä, luonnon helmassa, koivikon syleilyssä. Luonnonkaunis Noukanniemi hurmaa luonnollaan ja Päijänteen maisemilla niin kesällä kuin talvellakin. Palvelumme on ensiluokkaista ja huomioi pienimmätkin toiveet ja yksityiskohdat. Koko juhlanne ajan teitä palvelee ammattitaitoinen ja palkittu henkilökuntamme. Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista. Kehuttu ja herkullinen hääruokailu pitää sisällään kotimaisia raaka-aineita ja makuja. Monipuolinen alkuruokapöytä tarjoaa ruokaisien salaattien lisäksi myös herkullisia cocktail-tyyppisiä maistiaisia. Lämmin pääruoka lisukkeineen sekä hääparin toiveiden mukainen hääkakku kruunaavat kokonaisuuden.