Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vanajanlinna

Suuri juhlapäivä vaatii arvoisensa puitteet

Vanajanlinnassa järjestät unelmiesi häät aina vihkimisestä juhlan viimeisiin hitaisiin saakka. Upeat juhlatilat niin pieniin kuin suuriinkin hääjuhliin, sekä hotellimajoitus jopa 200 hengelle.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Elämän ja rakkauden suuri juhlapäivä vaatii arvoisensa juhlatilat ja palvelut. Me Vanajanlinnassa haluamme, että hääpäivänne on elämys kaikille aisteille, alusta loppuun. Olemme apunanne hääjärjestelyissä kaikin tavoin jotta itse hääpäivänä te saatte keskittyä olennaiseen ja nauttia juhlasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii teistä ja vieraistanne aina saapumisestanne vierailunne viimeiseen sekuntiin saakka. Tiesithän, että Vanajanlinnassa voitte järjestää koko hääjuhlan aina vihkimisestä jatkobileisiin tai jopa hääpäivän jälkeisen päivän aamiaiseen saakka? Majoittuminen Vanajanlinnan alueella järjestyy jopa 200 vieraalle. Vanajanlinnan 100-vuotias, historiallinen linnamiljöö on upea jokaisena vuodenaikana!

Missä?

Vanajanlinna sijaitsee Hämeenlinnassa, kauniin Katumajärven rannalla, noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Mikä on parasta?

Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Maistuvat tarjoilut, upeat juhlatilat sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat juuri teidän näköisenne, onnistuneet hääjuhlat. Historiallinen linnamiljöö on elämys jo itsessään, ja kaunis puutarha sekä Linnan takana sijaitseva järvi kruunaavat upean maiseman.

Meidän tyyli

Tyylimme on juhlava, historiallinen ja yksityiskohdat huomioiva, kuitenkin aina myös iloinen ja ystävällinen.

Palkinnot

Vuoden juhlatila 2018 - Love me do -häätapahtuman kilpailu Evento Awards 2015 - paras majoituspaikka