Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Valokuvaaja Iiro Rautiainen

Tunnelmallista hääkuvausta rennolla otteella

Tyylini kuvata on herkän leppoisa, jossa yhdistyy tunnelma sekä romanttisuus. Kuvaan rennosti panostaen hääparin keskinäiseen yhteyden ikuistamiseen. Inspiroivinta mitä hääkuvauksessa tiedän on mahdollisuus saada tutustua toisiinsa syvästi rakastuneisiin ihmisiin. Heidän toisiaan kohtaan osoittama kunnioitus sekä vilpitön rakkaus on aina yhtä sykähdyttävä näky!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus, Lyhyt dokumentaarinen hääkuvaus. Eroa näillä on ainoastaan se haluatteko aamuvalmisteluiden kuvauksen. Muuten sitten kuvauksissani ei ole varsinaista aikarajaa vaan olen paikanpäällä niin kauan kuin uutta lisättävää päivänne tarinaan riittää.

Missä?

Koko Suomi

Mikä on parasta?

Olen käytettävissä niin pitkään kuin vain kuvattavaa riittää päivässänne eli kanssani ei tarvitse huolehtia tiukoista aikarajoituksista! Haluan ikuistaa teidän koko päivän tarinan!

Meidän tyyli

Tunnelmallinen Romanttinen Ammattitaitoinen Joustava Läsnäoleva

Palkinnot

1. sija Vuoden Hääkuva 2019 2. sija Vuoden Hääkuva 2018

Vinkki!

Antakaa tilaa rennoille hetkille ja seurustelulle suunnitellessanne aikataulua juhlaan! Tehkää juhlasta juuri teidän näköinen.