Valokuvaaja Iida Salenius - Hääkuvaus - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Valokuvaaja Iida Salenius

Dokumentaarista hääkuvausta rennon varmasti

Rakastan hääpäivissä aitojen hetkien, tunteiden ja tunnelman ikuistamista niin, että ohikiitävän päivän tapahtumiin ja fiiliksiin voi palata aina uudestaan ja uudestaan kuvien kautta!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääkuvauspaketit: Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus Vihkiminen ja potretit Hääpotretit Tarkemmat yksityiskohdat ja hinnat palveluista löydät täältä https://www.illusiaphotography.com/haat

Missä?

Hääkuvaukset koko Suomen alueella

Mikä on parasta?

Asiakkailta kuultua: Ihan kuin oltaisiin tunnettu sut aina! Ja tämän fiiliksen aikaan saaminen onkin mun tavoite. Teen kaikkeni, että teillä on hyvä ja rento olo mun kanssani niin, että pystytte unohtamaan kameran ja vain nauttimaan toisistanne, hassuttelemaan, hellimään ja olemaan TE niin kuin te olette. Kuvaajana olen iloinen ja touhukas, mutta myös tilannetajuinen, hienotunteinen ja usean vuoden hääkuvauskokemuksen myötä tiedän ns. paikkani kuvaajana. Tutustun juhlan aikana mielelläni myös häävieraisiin, koska sillä tavoin pystyn sulautumaan hääseurueeseen niin, etteivät vieraat jännitä minua ja kameraani, jolloin kuvistakin tulee luonnollisempia ja nimenomaan niitä dokumentaarisia, kun kuvattavat keskittyvät meneillään oleviin hetkiin ja tilanteisiin, eivät kameraan. Teidänkään ei tarvitse etukäteen jännittää tai miettiä, kuinka olla potrettikuvissa. Juttelen ja ohjaan koko ajan ja välillä annan teidän keskittyä vain toisiinne. Minulla on paljon keinoja kuvaushetken rentouttamiseen ja fiilikseen pääsemiseen, jotta siitä jää ihana kokemus osana hääpäivää! Olen usein saanut palautetta, että pari hetkellisesti unohti läsnäoloni potretteja kuvatessa, mikä on tarkoituksenikin, jotta kuvissa tulee esiin aidot tunteet ja rentous! Potreteista on tarkoitus tulla juuri teidän näköisiä, joten jo kuvauspalaverissa käydään läpi, mitä odotatte kuvilta ja mikä ei ehkä tunnu omalta jutulta. :)

Meidän tyyli

Tyylini on raikas, tunnelmallinen ja valoisa ripauksella eleganttia pehmeyttä :)

Vinkki!

Suunnitelkaa päivän aikatauluun väljyyttä, jotta siinä on tilaa pienille ennakoimattomille viivytyksille!