Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Valokuvaaja Henry Moilanen

Tyylikkäät ja oivaltavat hääkuvat ovat yksi parhaista ja tunnelmallisista säilyvistä muistoista. Olen toiminut häävalokuvaajana vuodesta 2011. Tutustu lisää verkkosivuillani www.hesu.fi

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Laadukas valokuvaus juuri sinulle! Jos mielessänne on hääjuhla, perhetapahtuma tai yrityksellänne on tulossa tärkeä tilaisuus, kysy kuvaaja paikalle. Käytössäni on kalusto miljöökuvaukseen sekä studiotila laadukkaaseen tuotekuvaukseen. Kuvaan tarvittaessa myös ilmasta kuvia ja lyhyitä videoita. Häävalokuvaus vuoden jokaisena päivänä, studiossa tai miljöökuvauksena. Pyydä tarjous haluamallesi ajalle

Missä?

Kuvausstudioni sijaitsee Petäjävedellä. Pääasiassa kuvaan Jyväskylän alueella, mutta tarvittaessa liikun kuvauksen mukaan kauemmaksikin.

Mikä on parasta?

Perusajatukseni on kuunnella hääparia ja heidän toiveitaan. Yhdessä suunniteltu ja läpikäyty hääkuvaussuunnitelma palkitsee usein kuvilla, joihin taltioituvat kaikki hääparin päivän tapahtumat. Hääpotretteja voidaan harjoitella etukäteen tapaamisen yhteydessä.

Meidän tyyli

Luotettava, palveluhenkinen, ideoiva, nopea ja asiakasta aina kuunteleva

Vinkki!

Suunnitelkaa hääpäivänne aikataulu riittävän väljäksi.