Valokuvaaja Heidi Väisänen

Ikuistetaan yhdessä teidän tärkeät hetket kauniiksi muistoiksi, joihin voitte aina palata uudelleen. Kuvaus on kokemus ja siitä jäävä muisto teille on ikuinen. Pala teidän historiaa jälkikasvuille!

Helsingin alue

Hääkuvaus

Valokuvaaja Heidi Väisänen

Apteekkarinkatu 3-5 LT1
00790 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Tärkeiden hetkien ikuistamista kuvamuistoiksi. Yksinkertaisuus, ajattomuus ja luonnolisuus ja tärkeimpänä, että saamme teidän aidot tunteet näkyviin kuviinne. Kuvamuistot ovat ikuisia ja haluan teidän saavan sellaisia muistoja, joihin voitte palata aina uudelleen ja uudelleen. Nämä hetket ovat osa teidän historiaanne ja pidän tärkeänä, että saatte niistä kauneimmat muistot.

Pääasiassa kuvaan pääkaupunkiseudulla, mutta ehdottomasti olen valmis myös tulemaan pidemmällekkin. Jos matka ylittyy yli 30km veloitetaan kilometrikorvaus. Studioni sijaitsee Helsingin Viikissä Apteekkarinkatu 3-5, 00790 Helsinki.

Nettisuillani www.heidivaisanen.com pääset tutustumaan minuun paremmin sekä Instagramin puolella tilillä @vaisanen.heidi. Parhaiten minut saa kiinni sähköpostin avulla ja ole rohkeasti yhteydessä vaisanen.heidi@gmail.com.

Aivan parasta on heittäytyä teidän kanssa teidän hetkiin ja saada ikuistettua teidän parhaat kuvakulmat. Tiedän, kuinka arvokkaita ja tärkeitä kuvat ovat ajansaatossa. Ne ovat osa historiaamme. Työssäni myös koen yhdeksi jännittävimmiksi ja parhaimmiksi hetkiksi sen, kun asikas saa gallerian. Se tunnevyöry , kun näkee kuvat ovat aina todella tunteikas ja helposti myös itse uppoudun ja samastun asiakkaan tunteisiin.

Ajattomuus, yksinkertaisuus, luonnollisuus. Pidetään asiat yksinkertaisina ja keskitytään teidän väliseen kemiaan ja ikuistetaan teidän väliset tunteet.

Itselleni tärkein palkinto työssäni on se, kun asiakas ostaa uudelleen palveluni!

Ei vaan se hääpäivä vaan tämä koko teidän yhteinen matka. Nauttikaa kaikesta mitä tämä matka tuo eteenne. Kaikkein tärkeintä on te, yhdessä. Olkaa armollisia ja antakaa tunteiden viedä!