Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Valokuvaaja Heidi Väisänen

Ikuistetaan yhdessä teidän tärkeät hetket kauniiksi muistoiksi, joihin voitte aina palata uudelleen. Kuvaus on kokemus ja siitä jäävä muisto teille on ikuinen. Pala teidän historiaa jälkikasvuille!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tärkeiden hetkien ikuistamista kuvamuistoiksi. Yksinkertaisuus, ajattomuus ja luonnolisuus ja tärkeimpänä, että saamme teidän aidot tunteet näkyviin kuviinne. Kuvamuistot ovat ikuisia ja haluan teidän saavan sellaisia muistoja, joihin voitte palata aina uudelleen ja uudelleen. Nämä hetket ovat osa teidän historiaanne ja pidän tärkeänä, että saatte niistä kauneimmat muistot.

Missä?

Pääasiassa kuvaan pääkaupunkiseudulla, mutta ehdottomasti olen valmis myös tulemaan pidemmällekkin. Jos matka ylittyy yli 30km veloitetaan kilometrikorvaus. Studioni sijaitsee ihanassa vanhassa Tuomelan koulussa Ainontie 44, 01630 Vantaa.

Mikä on parasta?

Aivan parasta on heittäytyä teidän kanssa teidän hetkiin ja saada ikuistettua teidän parhaat kuvakulmat. Tiedän, kuinka arvokkaita ja tärkeitä kuvat ovat ajansaatossa. Ne ovat osa historiaamme. Työssäni myös koen yhdeksi jännittävimmiksi ja parhaimmiksi hetkiksi sen, kun asikas saa gallerian. Se tunnevyöry , kun näkee kuvat ovat aina todella tunteikas ja helposti myös itse uppoudun ja samastun asiakkaan tunteisiin.

Meidän tyyli

Ajattomuus, yksinkertaisuus, luonnollisuus. Pidetään asiat yksinkertaisina ja keskitytään teidän väliseen kemiaan ja ikuistetaan teidän väliset tunteet.

Palkinnot

Itselleni tärkein palkinto työssäni on se, kun asiakas ostaa uudelleen palveluni!

Vinkki!

Ei vaan se hääpäivä vaan tämä koko teidän yhteinen matka. Nauttikaa kaikesta mitä tämä matka tuo eteenne. Kaikkein tärkeintä on te, yhdessä. Olkaa armollisia ja antakaa tunteiden viedä!