Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vaihmalan Hovi

Kartano ja keittiö

Vaihmalan Hovissa järjestät täyden palvelun häät! Huolehdimme ruoka- ja juomatarjoiluista yli 10 vuoden ammattitaidolla, juuri sinun toiveesi huomioiden. Viehättävä Juhlasalimme ei runsasta koristelua kaipaa ja valloittavassa Puutarhapaviljongissa tanssitte yömyöhään omenapuiden katveessa kesäillasta nauttien.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Palvelemme ympäri vuoden ja meille ovat tervetulleita niin ryhmät kuin yksittäiset matkailijatkin. Meillä on 21 huonetta ja kuusi eri kokoista yksityiskäyttöön sopivaa tilaan. Bistromme on avoinna joka päivä ja tarjoilee modernia suomalaista ruokaa lähitilojen huippuraaka-aineista.

Missä?

Sijaitsemme rauhallisella maaseudulla Lempäälässä, kuitenkin lähellä Tamperetta ja Helsinki-Tampere moottoritietä. Moottoritiellä on meille ohjaavat opasteet.

Mikä on parasta?

Meillä voit olla huoletta. Tarjoamme työllemme takuun, eli asiat toteutuvat kuten olemme sopineet!

Meidän tyyli

Lämmin, ihmisläheinen, ymmärtävä, kotoisa

Palkinnot

Vuoden yrittäjäpalkinto vuonna 2018

Vinkki!

Muista nauttia päivästäsi! Anna meidän huolehtia yksityiskohdista, jotta sinä voit ottaa kaiken irti tärkeästä päivästä rakkaasi kanssa.