Vaarunhovi

Loistoa elämäsi tärkeimpään päivään

Vaarunhovin kartanomiljöössä vietät unelmiesi hääjuhlan Päijänteen rantamaisemin. Päätalon lisäksi pihapiiristämme löytyy myös oma vihkipaikka, rustiikkinen tanssilato, rantasauna ja aittamajoitusta.

Jyväskylän alue

Juhlatilat ja catering

Tiira Events Oy

Oittilantie 101
41800 KORPILAHTI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Vaarunhovista löydät unelmiesi juhlatilat, tarjoilut ja 1800-luvun vaihteen miljöön Päijänteen rannalta, Vaarunvuorten helmasta. Räätälöimme hää- tai juhlamenut toiveittenne mukaisesti, lähiruokaa suosien sekä erikoisruokavaliot huomioiden. Toimimme ympäri vuoden, joten juhlien järjestelyt onnistuvat lähes milloin vain. Päätalon maksimikapasiteettimme on 110 henkeä, ulkotiloissa vain taivas on rajana. Olemme auki vain tilauksesta, joten ota yhteyttä ja tule ihastumaan kauniisiin rantamaisemiin kanssamme!

Missä?

Sijaitsemme Jyväskylän Korpilahdella, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta, Himoksen rinteiltä sekä Joutsasta. Juhlasuunnittelua toteutamme niin paikan päällä kuin verkon välityksellä. Päätalollamme järjestetyt juhlat on myös mahdollista striimata ulos.

Mikä on parasta?

Vaarunhovissa yhdistyy hääjuhlien toivotuimmat puolet - kauniit juhlatilat ravintolapalveluineen huolettomaan ruokailuun sekä laaja pihapiiri tanssilatoineen, rantasaunoineen, vihkipaikkoineen sekä majoitusratkaisuineen vapaamuotoisempaan oleiluun. Hää- ja juhlatilaisuuksiin varaamme usein koko pihapiirin käyttöönne, joten ohjelman suunnittelussa vain taivas on rajana. Voitte myös saapua juhliinne näyttävästi, vaikkapa vesiteitse Päijännettä pitkin!

Meidän tyyli

Hovimainen Kaunis Luonnonläheinen Kokonaisvaltainen Asiakaslähtöinen

Vinkki!

Älä käytä aikaa ja rahaa juhlapaikkasi ikävien osien peittämiseen vaan valitse heti paikka joka miellyttää silmääsi!