Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

SEVENON art glass STUDIO

Life is a gift

Kaiverretut kristallilasimme sekä uniikit taidelasituotteemme sopivat niin arkeen kuin juhlaan, käyttö- tai koriste-esineeksi persoonalliseen sisustukseen, itselle iloksi tai ihastuttavaksi lahjaksi!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Sevenon on suomalainen taidelasitöiden erikoisliike. Valmistamme ammattitaitoisesti yli 20 vuoden kokemuksella taidelasista monin eri tekniikoin näyttäviä tuotteita yksityisiin koteihin ja julkisiin tiloihin niin oman mallistomme mukaan kuin tilaustöinä. Taidelasivatimme on suunniteltu tuomaan tyyliä ja laatua kattaukseen ja sisustukseen. Lasipalat leikataan käsin ja sulatetaan uunissa kahdessa eri polttoprosessissa, lopputuloksena on kestävä ja kaunis astia. Säänkestävät taidelasilyhtymme runko on ruostumatonta terästä. Lyhdyssä voi käyttää aitoa kynttilää tai ledvalosarjaa. Moderni ulkoasu yhdessä luovat tyylikkään kokonaisuuden sekä sisällä että ulkona. Tyylikkäät kaiverretut kristallilasimme ovat laadukkaita ja kestäviä. Teemme kaiverruksia myös asiakkaan toiveen mukaan. Kaiverrus tehdään aidolla timanttiterällä. Timanttikaiverrus ei koskaan katoa tai haalistu lasista.

Missä?

Palvelemme asiakkaitamme myymälässämme Haminassa sekä verkkokauppamme kautta ympäri maailman.

Meidän tyyli

Ajaton, laadukas, kotimainen, kestävä ja tyylikäs

Vinkki!

Kaiverramme uniikit hääparin maljat / shampanjasit elämän tärkeimpään juhlaan! Yksi häätilaisuuden hienoimmista hetkistä on hääparin puheiden pito ja maljojen kohotus. Kruunaa tämä hetki upeilla uniikeilla kristallilaseilla. Kaiverrus laseissa voi olla esimerkiksi: nimi ja päivämäärä, Motoristin pyörä, ratsastajan ratsun kuva tai kaiverrus lapsen piirtämästä kuvasta. Kaiverrus hääparin laseissa voi olla jotakin heille hyvin tärkeää, mikä tekee hetkestä entistä ikimuistoisemman. Kaiverretuilla hääparin maljoilla on mukava myös tulevina vuosipäivinä juhlistaa merkkipäivää.