TuoniCoru

Viikinkien, Kalevalan ja Pohjolan mytologiasta ideansa ammentava kotimainen korumallisto.

Jyväskylän alue

Vihkisormukset ja korut

Puustikki Oy / TuoniCoru

Kirkkokatu 11
41160 Tikkakoski

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Viikinkien, Kalevalan ja Pohjolan mytologiasta inspiraatiota ammentavia käsityönä valmistettuja sormuksia ja koruja. Kihla- ja vihkisormuksia suunnitellaan ja tehdään myös asiakkaan toiveita kuunnellen tilaustyönä. Meidät tavoittaa ympäri vuoden ja otamme tilauksia koko ajan vastaan.

Missä?

Koruverstas sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylän kupeessa Tikkakoskella. Verstaalla voit vierailla paikanpäällä katsomassa malleja, sovittamassa sormuksia ja suunnittelemassa itselle sopivaa sormusmallia. Jos et pääse käymään paikanpäällä, meiltä voit tilata myös sovitusrungot kotiin oikean koon varmistamiseksi. Sormus ja korumalleja voi katsella ja tilata myös verkkokaupastamme www.tuonicoru.fi tai laittamalla Sepille sähköpostia tuonicoru@puustikki.fi. Paljon kuvia koruistamme löydät myös sosiaalisen median kanaviltamme. Varsinkin kesäisin meidät saatat löytää keskiaikamarkkinoilta Hämeenlinnasta ja Turusta.

Mikä on parasta?

Teemme koruja perinteistä poiketen vähän rouheammalla tyylillä. Jokainen koru on suunniteltu ja toteutettu käyttäjälleen uniikkina, vaikka ne olisivatkin vakiomallistoa. Asiakkaan toiveesta voidaan suunnitella ja toteuttaa erikoistöitä. Käytämme materiaaleina kestävän ja allergiaystävällisen kirurginteräksen lisäksi luonnonmateriaaleja ja jokaisessa työssämme näkyy käsityön jälki.

Meidän tyyli

- rouhea - luova - luonnonläheinen - tarinallinen - omintakeinen

Vinkki!

Tilaa meiltä mieleisesi sormukset ajoissa, niin voit huoletta keskittyä muuhun hääsuunnitteluun. Sormusten ei tarvitse olla keskenään samanlaiset vaan tärkeintä on, että sormus on kantajansa näköinen. Uskaltakaa rohkeasti toteuttaa omannäköiset häät.