Tuokiokuva-häävalokuvaus - Hääkuvaus - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tuokiokuva-häävalokuvaus

Kuvamuistot. Elämäsi rikkaus.

Pidän erityisesti dokumentaarisesta kuvauksesta ja tilannekuvauksesta. Suuri intohimoni on tilannekuvaus jossa yhdistyy luonto ja ihminen Toiminimen Tuokiokuva perustin rakkaudesta valokuvaukseen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan laajasti juhlavalokuvauspalveluita ympäri vuoden kautta maan. Minulla on erilaisia häävalokuvauspaketteja, joiden pohjalta voidaan räätälöidä juuri teille sopiva kokonaisuus.

Missä?

Palveluni ovat saatavilla koko maassa. Ajan mielelläni pidempiäkin matkoja juhlakuvauksiin.

Mikä on parasta?

Minulle on tärkeää kuulostella asiakkaan toiveita kuvauksen suhteen. Tarjoan asiakkaalle laadukasta dokumentaarista häävalokuvausta.

Meidän tyyli

Huomaamaton, hillitty, huumorintajuinen, hupaisa ja dokumentaarinen.

Palkinnot

Minun paras palkintoni on tyytyväinen asiakas. Olen aloittanut valokuvauksen filmikuvausaikaan 1990-luvulla, ja olen opiskellut valokuvausta vuosien varrella laajasti opistotasolta yliopisto-opintoihin.

Vinkki!

Suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, tutustumalla erilaisiin ratkaisuihin saattaa poikia ideoita, jotka tekevät päivästä juuri teidän näköisenne.