Timanttiset Sello - Sormukset ja korut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Timanttiset Sello

Timanttiset tekee hääpäivästäsi kauniimman

Timanttiset Sello on upea koru- ja kelloliike kauppakeskus Sellossa Espoossa. Myymälästämme löydät Kohinoor, Kalevala Love, Lumoava, Sandberg ja Romanssi timanttisormukset, sekä ammattilaiset avuksi!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Seuraa meitä somessa!! Koko häämessuviikonlopun löydät instastamme tägeillä #timanttisetsello ja #häämessutnetissä kaikkia kivoja vinkkejä videoiden ja kuvien avulla hääkoruihin liittyen!! Timanttiset Sello on timanttien erikoisliike! Edustamme upeita kotimaisia huippumerkkejä, kuten Sandbergia ja Kohinooria. Saat myymälässämme aina nuorekasta, ammattitaitoista ja hyväntuulista palvelua, kilpailukykyistä hintaa unohtamatta.

Missä?

Timanttiset Sello on osa Timanttiset ketjua. Myymälämme sijaitsee suosikkikauppakeskuksessa Sellossa, Espoon Leppävaarassa, jonne on kätevä saapua omalla autolla, junalla tai raidejokerilla. Osa tuotteistamme on ostettavissa timanttiset.fi verkkokaupasta, mutta suosittelemme saapumaan paikan päälle. Uskomme, että yllätämme sinut positiivisesti.

Mikä on parasta?

Meillä asiakasta halutaan palvella aidosti välittäen. Myymme hyviä tuotteita, ja liputamme kotimaisuuden puolesta. Timanttisormusta ei kannata lähteä ostamaan netistä, sillä tuotteiden fyysinen koko, sormuksen sopivuus ja aitous on vaikea todentaa siellä. Uskomme, että pääset helpoimmalla myyjiemme opastuksella. Meillä myyjät vastaavat ilolla kysymyksiisi ja selvittävät tarpeen vaatiessa kaiken oleellisen. Myönnämme tuotteillemme timanttitodistukset ja sertifikaatit ja voit luottaa, että hankkimasi tuote on aito ja laadukas. Jos jotain tuotetta ei ole olemassa, mitä kaipaat, teetämme sen sinulle!

Meidän tyyli

Pilke silmäkulmassa, aidosti, hyvällä twistillä, uutuuksia ja klassikoita!

Vinkki!

Panosta pysyviin asioihin! Rakas vihkisormus kulkee matkassasi läpi elämän, päivittäin! Kuinka upea juttu, muista siis valita huolella ♥️