Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tilauskappale hääparille

Laulu juuri teille

Säveltämäni laulu kertoo teistä juuri niin kuin te haluatte. Saatte henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen kappaleen, josta jää upeat elinikäiset muistot.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tämän kappaleen sisällöstä päätätte te. Voitte esimerkiksi tilata teistä kertovan kappaleen tai yllättää puolison juuri hänestä kertovalla laululla. Keskustelemme yhdessä kappaleen sisällöstä ja sen jälkeen teen yhdessä ammattisanoittajan kanssa teille demoversion laulusta. Voitte kuunnella demon ja sen jälkeen kappaletta voidaan vielä muuttaa haluamaanne suuntaan. Ja jos teillä on valmis teksti, käytän totta kai sitä. Voitte valita, haluatteko kappaleesta pelkän nuotin, äänitteen vai esitetäänkö se livenä itse tilaisuudessa. Äänitteellä voitte halutessanne toimia itse solisteina.

Missä?

Kappaleita voit tilata mihin maailman kolkkaan tahansa, missä on toimiva internetyhteys. Esiintymisiä teen lähinnä Etelä-Suomessa.

Mikä on parasta?

Yhteydenpito on aina henkilökohtaista ja lämmintä, työn jälki ammattitaitoista. Kokemus sekä omien että muiden hääjuhlien järjestämisestä auttaa ymmärtämään teidän tarpeitanne.

Meidän tyyli

Lämmin, henkilökohtainen, ammattitaitoinen, nopea, tunnepitoinen

Vinkki!

Hyvä suunnittelu on kaiken a ja o, mutta hääjuhlassa kannattaa vain nauttia päivästä ja jättää käytännön asiat muiden harteille.