Tilaisuus Villa Sofia - Juhlatilat ja catering - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tilaisuus Villa Sofia

Iloitse elämyksistä!

'Ystävällinen ja ammattimainen palvelu. Itse juhla sujui yli odotustemme. Tila oli erittäin kaunis ja kukka-asetelmat ihastuttavat. Ja ruoka, se oli todella hyvää. Olemme erittäin tyytyväisiä juhliimme, upea kokonaisuus.'

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Villa Sofia soveltuu 10-75 henkilön hääjuhliin, ympäri vuoden. Pienemmissä häissä myös vihkiminen/avioliittoon siunaus kauniissa puutarhassamme tai tunnelmallisessa Holvituvassa. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, vaan alkoholit, paikkakortit ja muut tarvikkeet kannattaa toimittaa meille jo vähintään edellisenä päivänä. Teemme teille valmiin, stressittömän juhlan, joka sisältää juhlanne suunnittelutapaamisen ja toteutuksen asiantuntemuksella, idyllisen tilan, ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan, nykyaikaisen tekniikan unohtamatta tietenkään herkullisia tarjoiluja. Meiltä saatte myös täysin vegaanisen juhlamenun. Myös juhlanne upeat pöytäkukat sisältyvät hintaan ja mikä parasta pääsette suunnittelemaan ne yhdessä ammattitaitoisen kukka-asiantuntijamme Kaisa Majamäki-Lehtosen kanssa. Suunnittelutapaamisella voitte tilata Kaisan kautta myös henkilökohtaiset hääkukat. Kauttamme saatte myös loistavan hääbändin ja tasokkaat hääkuvat.

Missä?

Villa Sofia sijaitsee Tampereen keskustassa, lähellä kirkkoja ja rautatieasemalle on 10 minuutin kävelymatka.

Mikä on parasta?

Jos arvostat keskeistä sijaintia, jossa on oma rauha ja kaunis miljöö omalla puutarhalla; haluat minimoida häästressin ja laadukas ruoka ovat sinulle tärkeitä, niin valitsethan meidät elämäsi tärkeimmän päivän toteuttajaksi!

Meidän tyyli

Kaunis, tasokas, herkullinen, ystävällinen ja asiantunteva

Vinkki!

Hääpäivä on teidän! Mielestäni suurin lisäarvomme on se, että me vastaamme kokonaisuudesta, jolloin koko juhlaväki voi rennosti keskittyä nauttimaan hääjuhlasta. Tehkää juhlasta oman näköisenne. Jos pidätte enemmän kasvisruoasta, niin tarjotkaa vieraillenne sitä. Jos ette pidä 'pönötysjuhlasta' voitte järjestää juhlat vaikka vasta häämatkan jälkeen matkakohteen hengessä tai kokata hääateria yhdessä läheistenne kanssa. Näitäkin on jo testattu!