Teemu Toikka Photography - Hääkuvaus - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Teemu Toikka Photography

Ajattomat ja tyylikkäät hääkuvat

Kauniisiin ja aikaa kestävät hääkuvat, joihin haluaa palata uudestaan ja uudestaan. Kuvaan häitä koko Etelä-Suomen alueella ja tulen mielelläni ikuistamaan myös Sinun tärkeän päiväsi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valokuvaan häitä ja kaikki palvelupakettini sisältävät reilusti kuvia, kauniin nettigallerian, jonka voi jakaa myös vieraille ja suunnittelupalaverin. Kaikki toimitettavat kuvat on käsitelty huipputyylikkäästi ja ne toimitetaan täysikokoisina. Teen myös valo- ja videokuvausta samanaikaisesti!

Missä?

Kuvaan häitä koko Suomen alueella.

Mikä on parasta?

Parasta on se kun voi tarjota asiakkaille upeat muistot yhdestä heidän elämän tärkeimmistä päivistä. Kaikki kuvauspaketit ovat loistavia ja hyvin kattavia mutta oma suosikkini on tietenkin koko päivän yhdistetty valo- ja videokuvaus, jossa asiakas saa kuvagallerian lisäksi myös kauniin elokuvamaisen koostevideon hääpäivän tapahtumista.

Vinkki!

Hääpäivästä saa stressittömämmän kun ei säädä aikataulua liian tiukaksi minuuttien tarkkuudella vaan jättää aikatauluun tilaa hengittää ja mahdollisille siirtymille riittävästi aikaa. Oma fiilistely hääpäivän aikana on tärkeää ja sille kannattaa varata aikaa:)