MJ Limo - Hääpalvelut

MJ Limo & Concierge - Premium Service

Kuva Mikko Jantunen

Tarjoamme hääautopalveluita upeilla autoilla kokeneiden ammattilaisten toimesta, yksilöllistä ja ystävällistä palvelua unohtamatta. Meiltä saat myös vuokrattua hääauton ilman kuljettajaa.

Helsingin alue

Hääkuljetukset

MJ Limo & Concierge

Sinikalliontie 4
02630 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ainutlaatuiset hääautot kuljettajalla tai ilman. Kauttamme saa myös tilattua bussikuljetukset vieraille. Kaudelle -24 nyt varattavissa huippu-uutuus: BMW i7 Gran Lusso. Tämä täyssähköinen edustusauto on ladattu täyteen ylellisyyttä ja se tarjoaa silkin pehmeää kyytiä.

Missä?

Ensisijaisesti pk-seudulla ja Uudellamaalla, mutta tarvittaessa tulemme myös pidempien matkojen päähän. Teemme säännöllisesti mm. Turussa tai Tampereella hääkeikkoja.

Mikä on parasta?

Tarjoamme ainutlaatuisia hääautoja pitkällä kokemuksella kokeneiden ammattikuljettajien toimesta. Autot saat koristeilla tai ilman, esimerkiksi häiden teemaan sopivalla värityksellä.

Meidän tyyli

Yksilöllinen, ystävällinen, rento, elegantti, tyylikäs

Vinkki!

Meidän kuljetukset ovat hieno kokemus osana hääpäivän muuta ohjelmaa ja usein päivän rauhallisin hetki vietetäänkin juuri hääauton kyydissä. On hyvä miettiä hääauton tarve ja käyttö niin ettei kuljetuksen jälkeen jää tunne pelkästä lyhyestä pyrähdyksestä, jonka olisi kuitenkin toivonut vielä hetken aikaa jatkuvan.