Svanhilde Jewellery - Sormukset ja korut - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Svanhilde Jewellery

Tyylikkäät, eettiset ja ajattomat timanttikorut, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu käsintyönä Suomessa. Käytämme koruissa laboratoriotimantteja ja 100% kierrätyskultaa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suunnittelemme ja valmistamme ajattomia timanttikoruja käsityönä Helsingissä. Käytämme koruissamme erittäin laadukkaita laboratoriotimantteja, mutta tilauksesta käytämme myös luonnontimantteja tai muita jalokiviä. Kaikki korut valmistetaan 100% kierrätyskullasta taitavien kultaseppien toimesta. Jos et löydä unelmiesi sormusta valmiista mallistostamme, niin ota meihin yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä kanssasi sen.

Missä?

Toimimme verkkokauppamme kautta koko Suomen ja Euroopan alueella. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, jossa myös korujemme valmistus tapahtuu.

Mikä on parasta?

Korumme sopivat täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin. Ne ovat suunniteltu intohimolla ja valmistettu käsin laadukkaimmista materiaaleista. Korujen design on saanut inspiraation luonnosta ja kestävyyttä ajatellen olemme luoneet ajattomia kappaleita, jotka kestävät eliniän.

Meidän tyyli

Elegantti, moderni, ajaton, siro, täydellinen jokapäiväistä käyttöä varten.

Vinkki!

Laboratoriotimantit ovat loistava vaihtoehto luonnontimanteille - saat isomman ja puhtaamman timantin edullisempaan hintaan.