Suvies Fine Jewellery - Sormukset ja korut - Savo-Karjala

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Suvies Fine Jewellery

Tunteella ja taidolla Sinulle

Perinteistä kultasepäntyötä vuodesta 1999. Yksilölliset tilaustyöt sekä uniikit korut ja modernit korusarjat Sinun juhlaasi. Modistetut vihki- ja kihlasormukset perintökoruista. Tunteella ja taidolla!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Omat korumallistoni valmistuvat käsityönä piensarjoissa hopeasta tai kullasta, joka on lähes täysin kierrätettyä. Tilaustyöt suunnitellaan yksilöllisesti juuri asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaillani on myös useimmiten omaa kultaa, josta korut tehdään. Tilaustöiden teettämiseen kannattaa varata ajankohdasta ja vaativuustasosta riippuen 1-3kk aikaa. Modistan ja muokkaan myös asiakkaan vanhoista koruista ja esineistä uutta sekä teen perinteiset korjaustyöt. Myymälästäni löytyy myös Tammen korut ja Sirokorun korut.

Missä?

Kivijalkaliikkeeni, Kuopion vanhin toiminnassa oleva kultasepän verstasmyymälä Ra-Mi Sepät sijaitsee kivenheiton päässä Kuopion ydinkeskustasta, osoitteessa Kauppakatu 55-57. Palvelen asiakkaita arkisin klo 11-17, tilaustyöasiakkaille voimme varata henkilökohtaisen palveluajan aukioloajan ulkopuolella. Tilaustöiden suunnittelu hoituu kätevästi myös sähköpostin, tekstiviestien ja valokuvien avulla minne vain.

Meidän tyyli

Meiltä saatte henkilökohtaisen, ystävällisen palvelun. Herkkyyttä, luonnonläheisyyttä,

Vinkki!

Kihla- ja vihkisormuksen on tarkoitus elää mukananne ja kestää käyttöä. Varaa siis aikaa mieluisan sormusmallin löytymiseen ja hyödynnä asiantuntijan apua sormuksesi suunnitteluun ja valmistukseen.