Suvi Helmi Photography

Rakkaudella ikuistaen

Kuva Suvi Helmi Photography

Valokuvaajana rakastan häitä ja erityisesti dokumentaarista hääkuvausta. Ohi kiitävien hetkien tallentaminen ja hymyistä, suudelmista sekä onnenkyynelistä koostuvien muistojen säilöminen on minulle valtava etuoikeus. Muistot ovat korvaamattomia ja juuri valokuvat välittävät näitä muistoja.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Suvi Helmi Photography

Seutulantie 4 as 1
Järvenpää

Kysymykset & vastaukset

Palveluihini kuuluvat dokumentaarinen hääkuvaus, hääpotrettien kuvaus, huomenlahjakuvaus sekä kihla- ja muut pariskuntakuvaukset. Kauttani on mahdollista tilata myös huippulaatuiset fine art -paperikuvat, taulut sekä valokuva-albumit ja -kirjat niin itselle kuin lahjaksi vaikka vanhemmille.

Tukikohtani on Järvenpäässä. Sopimuksen mukaan kuvaan kaikkialla Suomessa ja maailmalla.

Ota yhteyttä sähköpostitse suvi@suvihelmi.com tai nettisivujen kautta, niin jutellaan teidän hääsuunnitelmista!

Hääpotrettien kuvaamista ei minun kanssani tarvitse jännittää. Ohjaan teitä juuri sopivasti, jotta saamme tehtyä teidän näköiset kuvat.

Tunteet ja ihmistenvälinen vuorovaikutus ovat tärkeässä roolissa kuvissani. Kuvani ovat sekä romanttisia että dramaattisia ja niin herkkiä kuin leikkisiäkin.

Varatkaa pieni hetki myös illasta potrettien kuvaamiseen! Kesällä valo on illalla pehmeämpää ja kauniimpaa ja talvella ilta tarjoaa upean tunnelman.