Suvi Helmi Photography - Hääkuvaus - Häme

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Suvi Helmi Photography

Rakkaudella ikuistaen

Valokuvaajana rakastan häitä ja erityisesti dokumentaarista hääkuvausta. Ohi kiitävien hetkien tallentaminen ja hymyistä, suudelmista sekä onnenkyynelistä koostuvien muistojen säilöminen on minulle valtava etuoikeus. Muistot ovat korvaamattomia ja juuri valokuvat välittävät näitä muistoja.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Palveluihini kuuluvat dokumentaarinen hääkuvaus, hääpotrettien kuvaus, boudoirkuvaus sekä kihla- ja muut pariskuntakuvaukset. Kauttani on mahdollista tilata myös huippulaatuiset fine art -paperikuvat, taulut sekä valokuva-albumit ja -kirjat niin itselle kuin lahjaksi vaikka vanhemmille.

Missä?

Tukikohtani on Järvenpäässä. Sopimuksen mukaan kuvaan kaikkialla Suomessa ja maailmalla.

Mikä on parasta?

Hääpotrettien kuvaamista ei minun kanssani tarvitse jännittää. Ohjaan teitä juuri sopivasti, jotta saamme tehtyä teidän näköiset kuvat.

Meidän tyyli

Tunteet ja ihmistenvälinen vuorovaikutus ovat tärkeässä roolissa kuvissani. Kuvani ovat sekä romanttisia että dramaattisia ja niin herkkiä kuin leikkisiäkin.

Vinkki!

Varatkaa pieni hetki myös illasta potrettien kuvaamiseen! Kesällä valo on illalla pehmeämpää ja kauniimpaa ja talvella ilta tarjoaa upean tunnelman.