Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Studio Shimmer

Do more of what makes you Shimmer

Studio Shimmer on meikkeihin ja kampauksiin erikoistunut kauneus studio Tampereen keskustassa kauniissa miljöössä Laukontorin laidalla.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Studiossamne työskentelee neljä koulututettua ammattimeikkaajaa.

Missä?

Työskentelemme mieluiten omalla työpaikalla, jotta voimme tarjota samana päivänä palveluita mahdollisimman monelle. Juhlapaikkakäyntejä teemme myös seurueille (min. 4-5 palvelua)

Mikä on parasta?

Parasta työssämme on se, kun asiakas lähtee tyytyväisenä viettämään juhlapäivää. ”Tämä oli juuri sitä mitä mä toivoin” on ehkä ihanin palaute meikkaajalle mitä voi saada. Saamme myös paljon palautetta siitä, että meikit ja kampaukset on kestäneet hyvin aamuun saakka.

Meidän tyyli

Palvelemme iloisella ja rennolla otteella. Meille on tärkeää, että pääsemme hyvin selville asiakkaan toiveista ja meille saa rohkeasti kertoa toiveita mikäli haluaa jotain tehtävän eri tavalla.

Palkinnot

Studion perustaja Sanna on ollut mukana vuoden hääyritys kilpailussa vuonna 2021. Sijoitusta ei tullut, mutta oli hienoa päästä asiakkaiden nostamana mukaan kilpailuun.

Vinkki!

Etsi itsellesi sellainen meikin ja kampauksen tekijä, jonka tyylistä ja töistä pidät.