Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Studio P.S.V.

Elämäsi hääkuvat

Studio P.S.V. on yksi Suomen palkituimmista hääkuvaamoista. Kuvaamme ikimuistoiset häämuotokuvat studiossa ja miljöössä sekä teemme dokumentaarista hääkuvausta. Meiltä saat viimeistellyt kuvatuotteet.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Teemme häämuotokuvauksia studiossa ja miljöössä sekä dokumentaarista hääkuvausta useamman taitavan valokuvaajan voimin.

Missä?

Oulun seutu Kuusamosta Ylivieskaan ja sopimukseen mukaan missä tahansa.

Mikä on parasta?

Meillä on kuvaamisesta 28 vuoden kokemus, joka antaa varmuutta tehdä nopeita ratkaisuja kuvauksissa. Meillä on myös teknisesti taitavat ja moneen kertaan hääkuvillaan palkitut valokuvaajat, jotka ovat lisäksi tosi mukavia. Heidän kanssaan kuvausta ei tarvitse jännittää. Voit luottaa siihen, että saatte ikimuistoiset hääkuvat.

Meidän tyyli

Tärkeintä on saada hääkuviin mukaan hääparin keskinäisiä tunteita. Meille on lisäksi tärkeää, että hääpari voi kokea näyttävänsä hääkuvissaan hyvältä. Yhteisessä suunnittelupalaverissa tutustutaan ennakkoon ja voitte kertoa toiveistanne. Tehdään juuri teidän näköisenne hääkuvat.

Palkinnot

Kultaa Suomen ammattivalokuvaajat ry:n valtakunnallisessa vuosikilpailussa hääkuvien sarjassa vuosina: 1999, 2007, 2011 ja 2013. Lisäksi runsaasti muita sijoituksia, mm: - 2019 hopeaa Finnish Photo Awards Wedding-sarjassa - 2015 hopeaa Suomen ammattivalokuvaajat hääkuvasarjassa - 2015 kunniamaininta Häät-lehden valokuvakilpailussa - 2014 kunniamaininta Häät-lehden valokuvakilpailussa

Vinkki!

Saat taatusti persoonalliset häämuotokuvat, kun kuvaus tehdään miljöössä. Miljööhääkuvaus kannattaa tehdä ennakkoon koekampauspäivänä: silloin kuvaus voidaan tehdä kiireettä, kuviin saadaan tunnelmallinen ilta-auringon valo ja hääpäivän aikataulun suunnittelu helpottuu huomattavasti. Studiokuvaus on hyvä vaihtoehto hääpäivänä, etenkin, jos aikataulu on kiireinen. Studiossa on rauhallista, valon hallinta on täydellistä eikä olla säiden armoilla.