Studio P.S.V.

Elämäsi hääkuvat

Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Studio P.S.V. on yksi Suomen palkituimmista hääkuvaamoista. Kuvaamme ikimuistoiset häämuotokuvat studiossa ja miljöössä sekä teemme dokumentaarista hääkuvausta. Meiltä saat viimeistellyt kuvatuotteet.

Oulun alue

Hääkuvaus

Studio P.S.V. Oy

Kajaaninkatu 11, Lävistäjä
90100 OULU

Kysymykset & vastaukset

Teemme häämuotokuvauksia studiossa ja miljöössä sekä dokumentaarista hääkuvausta useamman taitavan valokuvaajan voimin.

Oulun seutu Kuusamosta Ylivieskaan ja sopimukseen mukaan missä tahansa.

Mikä parhaiten sopii Sinulle: puhelin, sähköposti, nettisivujen yhteydenottolomake, some-viesti Facebookin tai Instagramin kautta. Nopeimmin ainakin arkena tavoitat meidät puhelimitse.

Meillä on kuvaamisesta 28 vuoden kokemus, joka antaa varmuutta tehdä nopeita ratkaisuja kuvauksissa. Meillä on myös teknisesti taitavat ja moneen kertaan hääkuvillaan palkitut valokuvaajat, jotka ovat lisäksi tosi mukavia. Heidän kanssaan kuvausta ei tarvitse jännittää. Voit luottaa siihen, että saatte ikimuistoiset hääkuvat.

Tärkeintä on saada hääkuviin mukaan hääparin keskinäisiä tunteita. Meille on lisäksi tärkeää, että hääpari voi kokea näyttävänsä hääkuvissaan hyvältä. Yhteisessä suunnittelupalaverissa tutustutaan ennakkoon ja voitte kertoa toiveistanne. Tehdään juuri teidän näköisenne hääkuvat.

Kultaa Suomen ammattivalokuvaajat ry:n valtakunnallisessa vuosikilpailussa hääkuvien sarjassa vuosina: 1999, 2007, 2011 ja 2013. Lisäksi runsaasti muita sijoituksia, mm: - 2019 hopeaa Finnish Photo Awards Wedding-sarjassa - 2015 hopeaa Suomen ammattivalokuvaajat hääkuvasarjassa - 2015 kunniamaininta Häät-lehden valokuvakilpailussa - 2014 kunniamaininta Häät-lehden valokuvakilpailussa

Saat taatusti persoonalliset häämuotokuvat, kun kuvaus tehdään miljöössä. Miljööhääkuvaus kannattaa tehdä ennakkoon koekampauspäivänä: silloin kuvaus voidaan tehdä kiireettä, kuviin saadaan tunnelmallinen ilta-auringon valo ja hääpäivän aikataulun suunnittelu helpottuu huomattavasti. Studiokuvaus on hyvä vaihtoehto hääpäivänä, etenkin, jos aikataulu on kiireinen. Studiossa on rauhallista, valon hallinta on täydellistä eikä olla säiden armoilla.