Studio Lera Franka - Hääkuvaus - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Studio Lera Franka

Rakkautta kuvissa!

Hääkuvaus ja videokuvaus. Studio Lera Franka tarjoaa hääkuvia korkealla ammattitaidolla, luovuudella ja varmuudella!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Unelmienne hääpäivän tallentaminen on minulle kunnia-asia. Tarjoan kattavaa hääkuvauspalvelua, joka sisältää kauniit hääpotretit studiossa ja luonnossa, vihkimisen ja tärkeiden hetkien dokumentoinnin sekä mahdollisuuden myös videokuvaan. Olen ammattitaitoinen ja intohimoinen häävalokuvaaja, joka pyrkii luomaan uniikkeja ja tunteikkaita muistoja juuri teidän hääpäivästänne.

Missä?

Karkkilassa, pääkaupunkiseudulla ja sopimuksen mukaan missä tahansa Suomessa ja ulkomailla.

Mikä on parasta?

Parasta, mitä voin tarjota asiakkaille hääkuvauksessa, on intohimoni valokuvausta kohtaan, luovuuteni, ideat hääkuvaustilanteisiin, sekä valokuvaajan ammattitaitoni. Asiakkaalla on varmuus saada upeat hääkuvat! Olen valokuvaaja ja omistan oman studion. Tällä hetkellä vahvistan taitojani suorittamalla valokuvaajan ammattitutkintoa. Olen saanut arvokasta kokemusta ja oppia alansa huippuammattilaisilta FEP:n (Federation of European Photographers) vaativissa työharjoitteluissa sekä ulkomailla että Suomessa. Näiden harjoitteluiden myötä olen kehittänyt vankan osaamisen erilaisissa valokuvauksen tekniikoissa ja näkökulmissa. Tämä oppimispolku on syventänyt intohimoani häävalokuvaukseen ja valmistanut minua toimimaan ammatillisesti ja luovasti, jotta jokainen hetki ikuistetaan ainutlaatuisesti ja taianomaisesti.

Meidän tyyli

Tyylini häävalokuvauksessa on luova ja tunnelmallinen. Lisäksi rakastan luonnonvaloa ja sen pehmeitä sävyjä, jotka luovat romanttisen ilmapiirin kuviin.

Palkinnot

Palkintoja en ole saanut vielä =)), mutta olen saanut runsaasti kiitoksia kaikilta asiakkailtani! Viime vuonna minun ottamani kuva voitti 1. sijan KEUNE Suomen kilpailussa (Color Explosion), kampaamot/kilpailijat olivat koko Suomesta. Luovalla kuvallani karkkilalainen kampaaja sai 1. sijan. Se oli iso saavutus minulle myös, koska kilpailussa oli paljon upeita kuvia. Kuvan erottuvuus syntyi myös minun luovuudestani. Tämä tapahtui 25.4.2023!

Vinkki!

Vinkki hääpotretteja varten: Valitkaa kuvausmiljöö huolella! Valitse mieluisa ja merkityksellinen paikka hääpotretteja varten, joka sopii teidän tyyliinne ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Kaunis luontomiljöö, historiallinen rakennus tai vaikka kaupungin sykettä heijastava taustamaisema voivat luoda upeita ja persoonallisia hääpotretteja. Muistakaa myös ottaa huomioon valo-olosuhteet ja aika päivästä, jolloin valo on pehmeimmillään, esimerkiksi auringonlaskun aikaan. Tärkeintä on valita paikka, joka resonoi kanssanne ja auttaa teitä rentoutumaan, jotta voitte olla luonnollisia ja nauttia kuvaushetkestä!