Studio Kuvataivas - Hääkuvaus - Varsinais-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Studio Kuvataivas

Hääpäivän suunnittelussa ei ole kyse yhdestä päivä

Hääpäivän suunnittelussa ei ole kyse yhdestä päivästä, vaan muistoista jotka kestävät loppuelämän. Asun Uudessakaupungissa, meren rannalla sijaitsevassa kauniissa puutalokaupungissa. Turkuun on tunnin ja Raumalle n. 45 minuutin ajomatka. Uusikaupunki on tunnettu autotehtaastaan, Pakkahuoneen vierasvenesatamasta, Bonk museosta ja keskustan idyllisistä puutalokortteleista. Kuvaustyylini on nykyaikainen ja dokumentaarinen. Tavoitteenani on kertoa tarina, liittyy se sitten tapahtumaan, esineeseen tai ihmiseen. Talvisin harrastan jääkiekkoa ja kesällä pelaan golfia. Ja musiikkia kuuntelen laidasta laitaan… ja paljon. Kameran edessä ei ole helppoa poseerata, mutta minun tehtäväni on tehdä kuvauksesta rento ja mukava kokemus. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Dokumentaarinen hääkuvaus, kihlakuvaus, pariskuntakuvaus.

Missä?

Olen liikkuvaa sorttia, joten kuvaukset onnistuvat missä vain.

Mikä on parasta?

”Rami oli hyvin ammattitaitoinen ja rento ja teki kuvauksista miellyttävän. Emme voi tarpeeksi kiittää upeista valokuvista! Hän osasi neuvoa ja ohjata kuvausten aikana ja saimme ikimuistoiset ja upeat valokuvat. Voin hyvin lämpimästi suositella Ramia.” -Blerta

Meidän tyyli

Dokumentaarinen, nykyaikainen

Vinkki!

Varaa juhlapaikka, kirkko, bändi ja hääkuvaaja ajoissa!