Studio Brahe

Luovuutta ja ammattitaitoa

Kuva Teo Pyykkönen

Luovaa ja ammattitaitoista kuvauspalvelua ! Studiomme on toiminut Turussa yli 30 vuoden ajan ja osaamme ottaa varmuudella huomioon hääkuvausten haasteet ja ennakoida niitä.

Turun alue

Hääkuvaus

Studio Brahe

Kaurakatu 22
20740 TURKU

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Täyden palvelun kuvaamo. Meiltä potretit sekä dokumentaariset hääkuvaukset joko koko päiväksi tai vain sovituksi ajaksi. Printtipalvelut sekä tiedostojen loppuun asti viimeistely kiitoskorteiksi, valokuviksi, taideprinteiksi tai mihin tahansa laadukkaaseen lopputuotteeseen.

Missä?

Varsinais-Suomen alueella toimimme enimmäkseen, mutta tarvittaessa matkustamme pidemmällekin

Mikä on parasta?

Luovuus ja kokemus. Pitkällä kokemuksella osaamme ennakoida hääpäivän kulkua ja ottaa huomioon tämän myös kuvauksissa. Ennakointi vapauttaa ja helpottaa asioiden kulkua jolloin jää tilaa luovuudelle ja tunteiden tallentamiselle.

Meidän tyyli

Tyylikäs, Dynaaminen, Luova, Herkkä, Tunnelmallinen

Palkinnot

Kaunein Hääkuva - kilpailun voitto Turun häämessuilla 2019. Lisäksi lukuisia palkintoja Suomen Ammattivalokuvaajien kilpailuissa eri sarjoissa. Viimeisimpänä hopeaa Muotokuva-sarjassa 2017.

Vinkki!

Aika ! Tärkein asia koko päivälle. Aikataulua ei kannata tehdä liian tiukaksi. Säästytte paljolta stressiltä kun arvioitte ohjelman aikataulun mieluummin väljemmäksi kuin tarvis. Aina sattuu ja tapahtuu jotakin pientä joten pelivaraa on hyvä olla !