Starlimou - Hääkuljetukset - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Starlimou

- Limusiinipalveluiden edelläkävijä -

Starlimou on tämän päivän limusiinipalveluiden ykkönen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta VIP-tason kohtelua. Tämän vuoksi olemme panostaneet sekä asiakaspalvelun laatuun, että kalustomme korkeaan varustetasoon varmistaaksemme parhaat kokemukset kanssamme. Meille on tärkeää, että saamme tarjota näitä unohtumattomia elämyksiä kaikille, joten emme ole hinnoitelleet palveluitamme pilalle. Automme lähtee liikenteeseen Tampereen sekä Helsingin alueelta ja palvelee koko Suomen laajuisesti.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme limusiinipalvelut räätälöidysti jokaiseen tarpeeseen. Haluamme lähteä rakentamaan palveluidemme sisältöä yhdessä asiakkaan kanssa, jotta jokainen saisi itselleen mieluisan kokemuksen kanssamme. Meiltä voi myös varata valmiin paketin.

Missä?

Limusiinit ovat yhtä kuin liikkuvat juhla- / viihdetilat. Limusiinimme lähtevät liikenteeseen Tampereelta tai Helsingistä, mutta palvelevat koko Suomen laajuisesti.

Mikä on parasta?

Parasta mitä voimme asiakkaillemme tarjota on unohtumaton kokemus kanssamme!