Star Arctic Hotel Saariselkä - Juhlatilat ja catering - Lappi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Star Arctic Hotel Saariselkä

Järjestetään yhdessä unelmiesi häät Lapissa!

Saariselkä on upea häämatkakohde pohjoisimmassa Lapissa. Star Arctic Hotel tarjoaa Kaunispään huipulta loistavat puitteet ikimuistoisille häille & häämatkalle Saariselällä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Star Arctic Hotelli tarjoaa korkeatasoisia palveluita (uniikit majoitusvaihtoehdot, ravintola/baari, sauna, kuljetus, lahjakauppa) ja monipuolisia aktiviteettejä vierailemme. Ota yhteyttä myyntiimme, niin autamme sinua suunnittelussa ja annamme tarjouksen tarpeittesi mukaan.

Missä?

Hotellimme sijaitsee Kaunispään huipulla, vain kävelymatkan päässä Saariselän keskustasta ja palveluista. Alueelle pääsee erinomaisen liikenneverkoston ansiosta helposti autolla, bussilla tai lentäen. Ivalon kansainvälinen lentokenttä on vain 28 kilometrin päässä Star Arctic Hotellista. Ivaloon on säännöllisiä lentoja Helsingistä (Finnair, Norwegian). Lentokentältä hotellille on noin 25-30 minuutin ajomatka bussilla tai taksilla. Tarjoamme myös lentokenttäkuljetuksen, jonka voi varata samalla kun varaa majoituksen.

Mikä on parasta?

Star Arctic Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, mistä on huikea näkymä Saariselälle. Hotelli on arkkitehtuurinen taidonnäyte, jossa moderni design yhdistyy saumattomasti ympäröivään kauniiseen luontoon. Viihtyisät ja hyvin varustellut huoneemme ovat suunniteltu vieraidemme mukavuutta ajatellen.

Meidän tyyli

Moderni, luonnonläheinen, ympäristöystävällinen, pohjoismaalainen/skandinaavinen, valoisa, vieraanvarainen, ainutlaatuinen