Sormusten Herra - Sormukset ja korut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Sormusten Herra

TYYLIKÄS, LAADUKAS JA KOTIMAINEN

TYYLIKÄS, LAADUKAS, KOTIMAINEN. Oman malliston sormukset valmistan Hyvinkäällä. Teen myös sormuksia tilauksesta, joissa voit hyödyntää omia käyttöä vaille jääneitä korujasi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kuten nimikin kertoo, on Sormusten Herra sormusten erikoisliike, josta löydät laajan sormusvalikoiman perinteisistä timanttisormuksista titaanisormuksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Missä?

Sormusten Herran kivijalkamyymälä sijaitsee Hyvinkäällä. Samoissa tiloissa on myös verstaani, jossa valmistan oman mallistoni sormuksia, sekä sormuksia asiakkaiden tilauksesta. Tuotteeni löydät myös verkkokaupasta osoitteessa www.sormustenherra.fi

Mikä on parasta?

Olen erikoistunut timantti- ja vihkisormusten valmistamiseen sisältäen niin oman mallistoni sormukset, kuin asiakkaiden tilauksesta valmistetut uniikkisormukset. Vieraillessasi liikkeessäni saat asiantuvaa ja laadukasta palvelua, josta osoituksena vuoden 2019 Love Me Do messujen äänestyksessä kultasepän palvelut-gategorian voitto.

Meidän tyyli

Ammattitaitoista, rentoa ja laadukasta palvelua.

Palkinnot

1 SIJA vuoden hääyritys äänestyksessä gategoriassa kultasepän palvelut. Love Me Do messut 2019

Vinkki!

VINKKI. Pengo koruvarastosi läpikotaisin ja jos löydät (kulta)koruja, joille ei enää ole käyttöä, kiikuta ne liikkeeseeni, niin hyödynnetään niitä vihkisormuksen valmistuksessa. Näin voit säästää kustannuksissa reilustikin. Myös vanhat perintökorut saavat "uuden elämän", kun niitä hiukan uudistaa.