Valokuvaaja Sonja Siikanen

Sensitiivinen hää- ja boudoir-kuvaus

Lempeä, luova ja inklusiivinen valokuvaaja, jonka kaiken toiminnan ytimessä ovat tiukat, mutta pehmeät arvot. Laita viestiä, niin jutellaan!

Turun alue

Hääkuvaus

Sapfograf Oy


20700 Turku

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suosituimmat pakettini ovat koko päivän dokumentaarinen valokuvaus sekä boudoir-kuvaus, mutta myös häävideointi (dokumentaarisen valokuvauksen yhteydessä), potretit, kihlakuvaus sekä save the date -kuvaus onnistuvat ympäri vuoden. Sesonkilauantait (toukokuusta syyskuulle) on varattu pääasiassa dokumentaarisille hääkuvauksille.

Missä?

Asun Turussa, mutta liikun mielelläni minne vain sekä Suomessa, että Euroopassa.

Mikä on parasta?

Olen sensitiivinen ja huomioon ottava kuvaaja, jolla on vankka kokemus erilaisista kuvaustilanteista. En hätkähdä erikoisemmistakaan toiveista, mutta hallitsen myös perinteisen kaavan hyvin. Meillä on yhdessä kumppanini (www.tinksuwessman.com) upea boudoir-konsepti, joka palvelee kaikkia ihmisiä kokoon, sukupuoleen, ihonväriin ja toimintakykyyn katsomatta.

Meidän tyyli

Romanttinen, asiakaslähtöinen, feministinen, luonnollinen, välitön

Palkinnot

Finnish Photo Awards 2020 -finalisti sarjassa Reportage / Photojournalism (sijoitus 10/2020)

Vinkki!

Kannattaa tutustua huolellisesti kuvaajan portfolioon, pyytää kunnollinen palaveri hyvissä ajoin ennen häitä ja varmistua siitä, että kuvaajalla on selvillä kaikki toiveenne! Hääpäivän stressi vähenee, kun kuvaaja tuntuu tutulta ja luotettavalta. :) Kuvaaminen ei myöskään ole se kohta, jossa hääjärjestelyissä kannattaa säästää – mikään ei jää harmittamaan niin paljon, kuin huonot tai kokonaan puuttuvat kuvat muuten täydellisestä päivästä!