Valokuvaaja Sonja Siikanen

Sensitiivinen valokuvaus ja videotuotanto

Olen luova, luotettava ja tarvittaessa huomaamaton osa hääpäiväänne. Sivuiltani löytyy kattavasti erilaisia hääpaketteja. Vastaan mielelläni myös kaikkiin teille herääviin kysymyksiin. Ota yhteyttä!

Turun alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suosituin pakettini on koko päivän dokumentaarinen valokuvaus, mutta myös häävideointi, potretit, huomenlahjakuvaus, kihlakuvaus sekä save the date -kuvaus onnistuvat ympäri vuoden. Sesonkilauantait (toukokuusta syyskuulle) on varattu pääasiassa dokumentaariselle kuvaamiselle.

Missä?

Asun Turussa, mutta liikun mielelläni minne vain!

Mikä on parasta?

Olen sensitiivinen ja huomioon ottava kuvaaja, jolla on vankka kokemus erilaisista kuvaustilanteista. En hätkähdä erikoisemmistakaan toiveista, mutta hallitsen myös perinteisen kaavan hyvin. Lisäksi ammattitaitoni mahdollistaa sekä valokuva-, että videotuotantopalveluiden tarjoamisen, eli häävideon ja dokumentaarisen valokuvauksen voi tilata samasta paikasta!

Meidän tyyli

Romanttinen, asiakaslähtöinen, raikas, luonnollinen, välitön

Palkinnot

Finnish Photo Awards 2020 -finalisti sarjassa Reportage / Photojournalism (sijoitus 10/2020)

Vinkki!

Kannattaa tutustua huolellisesti kuvaajan portfolioon, pyytää kunnollinen palaveri hyvissä ajoin ennen häitä ja varmistua siitä, että kuvaajalla on selvillä kaikki toiveenne! Hääpäivän stressi vähenee, kun kuvaaja tuntuu tutulta ja luotettavalta. :) Kuvaaminen ei myöskään ole se kohta, jossa hääjärjestelyissä kannattaa säästää – mikään ei jää harmittamaan niin paljon, kuin huonot tai kokonaan puuttuvat kuvat muuten täydellisestä päivästä!