Somistevuokraamo Somiree

Rakkaudesta somisteisiin ja juhliin.

Kuva Henry Nieminen

Somistevuokrausta ja juhlapalveluita elämäsi ihanimpiin hetkiin. Tarjoamme vuoratuotteiden lisäksi mm. somistus- ja juhlapalveluita, sekä kuljetuspalvelua somisteille ja juhlapaikkojen siivouksia.

Tampereen alue

Hääkutsut ja hääkoristeet

Somiree

Rattikatu 3 halli 12
37150 Nokia

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme somistevuokrausta, juhla,-siivous- ja kuljetuspalveluita. Vuokrattavien tuotteiden valikoima laajenee kokoajan ja voit myös tiedustella tuotteista, mikäli sopivaa ei vielä löydy. Meiltä voit tilata juhliisi apukäsiä juhlien somistamiseen, juhlapäivän askareisiin aamusta pitkälle yöhön tai vaikka siivoukseen apua juhlien jälkeiselle päivälle. Autan myös tarvittessa kaikessa juhlien järjestämiseen liittyvissä asioissa. Keskitymme myös matalan kynnyksen palveluihin, joten kannattaa seurata tarjouksia ja kampanjoita. Tehdään yhdessä teille unohtumattomat juhlat!

Missä?

Toimipisteemme sijaitsee Nokialla ja toimimme pääasiassa Pirkanmaan seudulla, mutta tuotteita on myös mahdollista postittaa, joten kysy rohkeasti lisää! Juhlapalvelut kattaa koko Suomen ja kuljetukset ovat myös sovittavissa.

Mikä on parasta?

Keskitymme paljon matalan kynnyksen palveluihin ja haluan voida tarjota kattavia palveluita erilaisiin juhliin, sekä mahdollistaa upeita kokonaisuuksia myös pienen budjetin omaaville juhlijoille. Vuokraus on myös helppoa, ekologista ja edullista. Meihin keskittämällä on mahdollisuus myös saada hyviä alennuksia sen mukaan, mitä enemmän palveluita tilaa!

Meidän tyyli

Joustava, avulias, monipuolinen, edullinen ja ihana.

Vinkki!

Muistakaa nauttia myös suunnittelusta ja ottakaa rennosti hääpäivänä, sekä keskittykää hetkeen. Hyvin se menee!