Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Somistevuokraamo Somastia

Lainaa tavaraa, se on ekologista!

Somastia toimii Etelä-Pohjanmaalla tarjoten vuokralle astioita/ somisteita juhlaan kuin juhlaan. Toiminta on vasta aluillaan, joten sinulla on hyvä mahdollisuus pyytää hankkimaan tarvitsemaasi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Arabia Arctica -sarja antaa rungon vuokraamilleni astioille. Astiatarjontaan kuuluu myös muuta kuin Arabiaa. Somisteet ja muut koristeet juhliin löytyy myös valikoimastani. Kylttejä, tauluja, silkkikukkia, hääkaari, lisäpöytiä, liinoja, kaitaliinoja, valoja, kynttilänjalkoja, maljakoita, tuolirusetteja, ilmapallotarvikkeita ym. Tuolisuojia valkoisena on tulossa. Tarvittaessa olen mukana rakentamassa juhlaasi (kunhan hinnasta sovitaan) ja siten pienentämässä juhlastressiä.

Missä?

Tällä hetkellä asun Alavudella. Kuljetukset onnistuvat akselilla Lapua-Seinäjoki-Ilmajoki-Kauhajoki ja kaikki näiden paikkojen välillä. Myös postitus muiden kuin särkyvien osalta ostajan hoitaessa postituskulut.

Mikä on parasta?

Menin leskeksi jäätyäni uudelleen naimisiin vuonna 2016. Häiden järjestelyissä huomasin puutteet ja siksi olen perustanut yritykseni. Kaikki alkoi astioista ja hiljattain olen lisännyt somisteita ja liinapuolta. Kaikkein parasta on olla tarjoamassa sellaisia tuotteita, joita on turha ostaa itselle pyörimään häiden/muiden juhlien jälkeen. Ne voi vuokrata ja palauttaa.

Meidän tyyli

Asiakaslähtöinen, sopivanhintainen, aulis auttamaan, joustava, juhlatunnelman nostattaja

Vinkki!

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin ja kaiken ei tarvitse olla täydellistä. Sopivasti riittävä on parempi kuin stressaava täydellisyys.