Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Siru Danielsson Photography

Aikaa yhdessä - kuvausta pareille & perheille

Suuret tunteet, ikimuistoiset tapahtumat, rakkaimmat ihmiset. Kuvaan tunnelmalliset hääpotretit ja hääjuhlanne lämmöllä ja kokemuksella. Jos perhe on jo perustettuna, otetaan lapset mukaan kuviin!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Teen hääkuvausta pareille ja perheille, joille rakkaat ihmiset, rento ilmapiiri ja aidot tunnelmat ovat tärkeitä. Valittavana potrettikuvaus, potrettien ja vihkimisen kuvaus sekä 6 tunnin juhlakuvaus. Teen myös lifestyle perhekuvausta ja newborn-kuvausta ympäri vuoden.

Missä?

Kuvaan pääasiassa Helsingissä ja lähiseuduilla, mutta kannattaa kysyä kauemmaskin! Laskutan kilometrikorvaukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Mikä on parasta?

Olen kokenut ja intohimoinen hääkuvaaja, jonka kuvattavana on helppo olla. Luonnolliset ja tunnelmalliset potrettikuvat ovat ehdottomasti minun juttuni. Tutustumme ja valmistaudumme kuvaukseen yhdessä, jolloin saadaan varmasti upeat, rennot kuvat otettua. Lapset ovat lähellä sydäntäni, joten jos teillä on lapsia omasta takaa tai vieraiden joukossa, kuvailen heitä mielelläni. Hauska potrettikuvaushetki koko perheen voimin on tärkeä kokemus lapsille ja ihana muisto hääpäivästänne.

Meidän tyyli

Rento, lähestyttävä, aito, merkityksellinen, leikkisä.

Vinkki!

Varatkaa joka ohjelmanumeron väliin extra-aikaa - hääpäivän aikataulu venyy ja elää helposti! Miettikää, mitä te haluatte tehdä teidän häissä, ei ole pakko tehdä niinkuin kaikissa muissa häissä on tehty. Mukavia hääjärjestelyjä!