Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Sinne Catering

Puhtaita makuja modernilla otteella.

Sinne Catering tarjoaa viimeisen päälle mietittyä ruokaa parhaista kotimaisista raaka-aineista. Hoidamme ammattitaidolla kaikenkokoiset tilaisuudet Uudellamaalla.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Cateringpalvelua kaiken kokoisiin tilaisuuksiin ympäri vuoden! Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa niin pienten seurueiden istuvat illalliset kuin runsaat noutopöydät isoille hääseurueille. Meillä on myös oma juhlatila Nybergs Varpet Porvoon saaristossa, joka soveltuu max 50 hengen tilaisuuksiin.

Missä?

Kotipaikkamme on Porvoo. Toimimme pääasiassa Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Meillä on myös oma juhlatila Nybergs Varpet Porvoon saaristossa, joka soveltuu max 50 hengen tilaisuuksiin.

Mikä on parasta?

Pitkä kokemuksemme ravintola-alalta ja cateringpalvelusta tekee meistä luotettavan kumppanin hääjuhlaasi. Menuissamme lähtökohtana ovat aina sesongin parhaat kotimaiset maut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen ruoka- ja juomatarjoilun sujuvuudesta ja hääväki voi itse keskittyä nauttimaan juhlasta.

Meidän tyyli

Moderni, pohjoismainen, ammattitaitoinen, luotettava, laadukas

Vinkki!

Sinne Cateringin omassa juhlatilassa Nybergs Varpetissa järjestät ikimuistoiset häät max 50 hengelle! Merenrannalla sijaitseva huvila tarjoaa ainutlaatuisen ja rentouttavan ympäristön Porvoon saaristossa. Kolmeen suuntaan aukeava avoin näköala tuo luonnon lähelle ja Sinne Cateringin tarjoilut kruunaavat tilaisuuden.