Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Silvana Christi

Ainutlaatuisuus, tyyli ja kauneus hääpäivässäsi!

Silvana Christin studio tarjoaa uniikkien morsius-, juhla- ja iltapukujen sekä häätarvikkeiden suunnittelua ja räätälöintiä asiakkaan toiveiden ja personallisuuden mukaan.  Puvut ja asusteet valmistetaan pääsääntöisesti käsityönä Cymbelinin ja Radiosan ompelijoiden käsissä suunnittelijan Silvana Christin johdolla. Studiossa myös on valmiita Silvana Christin design pukuja, hääasusteita ja tarvikkeita. Silvana Christiltä asiakas saa hienon kokonaisuuden juhlaan, joka myötäilee hänen yksilöllisyyttä. Löydät SILVANA CHRISTIN osoitteesta: www.silvanachristi.fi, facebookista https://www.facebook.com/silvanachristi/ ja voit seurata myös http://silvanachristi.fi/fi/blogi

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Silvana Christi tarjoa uniikkien morsius-, juhla- ja iltapukujen ja häätarvikkeiden valmistusta asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Rajoittamattomasti tilauksia koko vuoden aikana. Tilaukset voi tehdä studiomme mallien perusteella, kuvan perusteella tai asiakkaan omien toiveiden mukaan ja uuden mallin teettäminen. Toimitusaika noin 3 kk.

Mikä on parasta?

Parasta mitä voimme tarjoaa asiakkaillemme on laatu, korkea ammattitaito ja luotettavuus. Oma ainutlaatuinen mallisto löytyy vain meiltä. Meillä on iso valikoima kankaita jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia ja helpottaa materiaalin valinnassa - kaikki saman katon alta. Laaja ja kaunis valikoima häätarvikkeita joita voi yhdistää morsius- ja juhlapukujen kanssa. Mikäli tilaat morsius- ja juhlapuvun yhdessä on luvassa iso alennus.

Meidän tyyli

Naisellisuus, romanttisuus, tyylikkyys, aistikkuus ja yksilöllisyys.

Vinkki!

Järjestäkää häät hyvin ajoissa niin vältätte stressiä.